Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν – Που ήθελε να ταφεί;

Η τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν – Που ήθελε να ταφεί;

Ο Γάλλος ηθοποιός είχε μια τρελή αδυναμία σε αυτή τη ζωή.

Πίσω από τον μακρύ πέτρινο τοίχο που σηματοδοτεί τα όρια του κτήματος του Αλέν Ντελόν, γνωστό ως La Brûlerie, το οποίο εκτείνεται για 2,3 χιλιόμετρα κατά μήκος του δρόμου προς το χωριό Douchy-Montcorbon στο διαμέρισμα Loiret της κεντρικής Γαλλίας, ο ηθοποιός ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του μια απομονωμένη ζωή.

Εκεί, 140 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Παρισιού, ο Ντελόν είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ταφεί, κοντά στο παρεκκλήσι που κατασκευάστηκε στους χώρους του νεκροταφείου, το οποίο δημιούργησε για τα περισσότερα από τα 30 αγαπημένα του σκυλιά.

Ο Ντελόν αγόρασε το ακίνητο, ένα πρώην κέντρο διακοπών για τα παιδιά των σιδηροδρομικών εργατών, μέσα σε μια έκταση λίγο κάτω από 300 στρέμματα, κυρίως δασική, το 1971.

Ο Ντελόν είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ταφεί, κοντά στο παρεκκλήσι που κατασκευάστηκε στους χώρους του νεκροταφείου, το οποίο δημιούργησε για τα περισσότερα από τα 30 αγαπημένα του σκυλιά

Η διαμάχη με τα παιδιά του και των παιδιών του μεταξύ τους 

Ο τελευταίος ρόλος της ζωής του Αλέν Ντελόν τον βρήκε αποδεκατισμένο από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο συνέβη πριν από πέντε χρόνια, να παίζει σε ένα δράμα της πραγματικής ζωής που θύμιζε ελληνική ή σαιξπηρική τραγωδία, καθώς τα τρία παιδιά του, ο Άντονι, η Ανούσκα και ο Αλέν-Φαμπιέν, τσακώνονταν δημόσια σε έναν καταστροφικό καταιγισμό κατηγοριών και νομικών ενεργειών.

Τα άπλυτα της οικογένειας Ντελόν στα μέσα ενημέρωσης έγιναν τόσο βρώμικα, που ο δικηγόρος του ηθοποιού, Christophe Ayela, αναγκάστηκε να ζητήσει ανακωχή, πριν μερικούς μήνες. «Αυτό πρέπει να σταματήσει και όλοι πρέπει να ηρεμήσουν. Φτάνει πια», δήλωσε ο Ayela.

Τροφή για τα μίντια

Η πρώτη ρήξη στον πόλεμο των αδελφών ήρθε νωρίτερα φέτος, ένα εξάμηνο πριν, όταν ο 59χρονος Άντονι, του οποίου η μητέρα Νάταλι ήταν η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν, κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, την 33χρονη Ανούσκα, κόρη της Ολλανδέζας, μοντέλου και δημοσιογράφου Rosalie van Breemen, για «ψέματα» και «χειραγώγηση» επειδή φέρεται να απέκρυψε τα αποτελέσματα των γνωστικών τεστ που είχαν κάνει Ελβετοί γιατροί στον πατέρα τους.

Η Ανούσκα εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να αντεπιτεθεί. Ο δικηγόρος, Ayela, δήλωσε ότι ο Ντελόν ήταν έξαλλος με τη «μιντιακή θύελλα» που δημιούργησε ο μεγαλύτερος γιος του.

Αλλά το τρίτο αδελφάκι, ο αδελφός της Ανούσκα, ο 29χρονος Αλέν-Φαμπιέν, που ζει τώρα στο La Brûlerie, άλλαξε μέτωπο προς υπεράσπιση του Άντονι και κατέγραψε κρυφά την αδελφή του να «ψιθυρίζει υπονοούμενα» στο αυτί του πατέρα τους. Ακολούθησαν περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, κατηγορίες και μηνύσεις.

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024