Η λαμπερή ηθοποιός Χάλι Μπέρι έχει φτάσει σε οριακό σημείο στην ατελείωτη μάχη της για την επιμέλεια του γιου τους με τον πρώην σύζυγό της Olivier Martinez.

Η Χάλι Μπέρι υποστηρίζει πως ο 10χρονος γιος τους υποφέρει πάρα πολύ λόγω της διαμάχης τους και θέλει την αποκλειστική επιμέλειά του.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το TMZ, η Χάλι Μπέρι ισχυρίζεται πως η «ταραχώδης και επιζήμια συμπεριφορά» του Olivier Martinez έχει επηρεάσει σοβαρά τον 10χρονο γιο τους Maceo.

Η διάσημη ηθοποιός γίνεται πολύ συγκεκριμένη στα έγγραφα, λέγοντας ουσιαστικά ότι ο 10χρονος γιος τους έχει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης που ο Olivier Martinez αρνείται να αντιμετωπίσει.

Η Χάλι Μπέρι επισημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για τη βοήθεια στον Maceo, δίνοντας προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο από το σχολείο και το παιδί έχει μείνει πλέον πίσω.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο πρώην σύζυγός της Olivier Martinez αρνήθηκε να προσλάβει δάσκαλο για τον γιο του γιατί θα παρέμβει με τις προπονήσεις του στο ποδόσφαιρο.

Επισημαίνει παράλληλα ότι όταν ο Olivier Martinez έχει τον Maceo για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο 10χρονος επιστρέφει κοντά της θυμωμένος και μαχητικός.

Η Χάι Μπέρι υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγός της μιλάει στον γιο τους για τις συγκρούσεις τους αναφορικά με την ανατροφή του και αυτό έχει το τίμημά του.

Παραδέχεται ότι δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος, αλλά σε ό,τι αφορά την ανατροφή του γιου της ήταν υποδειγματική. Κάτι που δεν μπορεί να πει και για τον πρώην σύζυγό της.

Το αίτημα της Χάλι Μπέρι

Το ζευγάρι έχει επί του παρόντος την κοινή επιμέλεια, με τη Χάλι Μπέρι να ζητά τώρα από τον δικαστή την αποκλειστική επιμέλεια του 10χρονου Maceo, υποστηρίζοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να τον επαναφέρει σε τροχιά.

Θέλει να έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τη θεραπεία του.

Ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι μετρά χρόνια. Χώρισαν το 2015 μετά από δύο χρόνια γάμου, αλλά το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Οι τσακωμοί τους ήταν κυρίως για την ανατροφή του γιου τους.

Η Χάλι Μπέρι υποστηρίζει ότι ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια προσπαθώντας να επιλύσει τις συγκρούσεις τους ιδιωτικά, αλλά τώρα δεν έχει άλλη λύση από το να δημοσιοποιηθεί η κατάσταση.