Σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και η κόρη της Αίθρα Λυκουρέζου έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας της.

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη στα 73 της χρόνια.

Η κόρη της, Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία είχε μια ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί της, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Τεράστιο μάθημα η απώλεια…»

Πιο συγκεκριμένα, η Αίθρα Λυκουρέζου δημοσίευσε φωτογραφίες των γονιών της, ενώ στη λεζάντα περιέγραψε το πόσο την άλλαξαν αυτά τα τελευταία χρόνια που η μητέρα της δε βρίσκεται στη ζωή.

«18/8/2017 – 18/8/2024… 7 χρόνια.. 7 χρόνια αλλαγών, πόνου, κατάθλιψης, έντασης, εντάσεων…. 7 Χρόνια χωρίς…. 7 χρόνια που με άλλαξαν μέσα μου αλλά και έξω μου…. Τεράστιο μάθημα η απώλεια.. η απώλεια της μάνας.. ενηλικιώνεσαι. Αλλάζεις θες δεν θες. Μεταμορφώνεσαι! Χρειάζεται να πονέσεις για να αλλάξεις. Να πονέσεις για να καταλάβεις…. Να πονέσεις για να συμπονέσεις… Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και για πάντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αίθρα Λυκουρέζου.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Αίθρα Λυκουρέζου, λάτρευε το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και στα χρόνια που θα ακολουθούσαν θα μετακόμιζε μόνιμα εκεί.

«Έχω μια θάλασσα μπροστά μου, έχω τα λουλούδια μου και κυρίως πατάω στη γη, κι αυτό μου αρέσει πολύ. Δεν αντέχω τον θόρυβο της πόλης ούτε όταν μεταφέρεται μέσα από το τηλέφωνο…» ανέφερε.