Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Φωτεινή Δάρρα συνάντησε τον Αλέν Ντελόν – Τα έντονα κοιτάγματα και το χειροφίλημα

Όταν η Φωτεινή Δάρρα συνάντησε τον Αλέν Ντελόν – Τα έντονα κοιτάγματα και το χειροφίλημα

Με αφορμή τον θάνατο του θρυλικού ηθοποιού Αλέν Ντελόν, η Φωτεινή Δάρρα θυμάται την απρόσμενη συνάντησή της με τον Γάλλο ζεν πρεμιέ στο Παρίσι.

Λίγες ώρες αφότου ο θρυλικός σταρ του σινεμά Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια, η Φωτεινή Δάρρα θυμήθηκε τη στιγμή που τον συνάντησε από κοντά.

Με μια ανάρτηση, η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στο 2009, όταν γευμάτιζε με την παρέα της στο Παρίσι, ενώ στο ίδιο μέρος βρισκόταν ο Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός, όπως περιγράφει, την κοιτούσε για ώρα και λίγο πριν αποχωρήσει, την πλησίασε για να της φιλήσει το χέρι.

«Plaza Atènèe Παρίσι. Μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, το φαγητό υπέροχο, η πολυτέλεια γύρω χωρίς προηγούμενο. Δεν ειχα ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο.

Κάθομαι με τον συνοδό μου σε ένα πλαϊνό τραπέζι. Φοράω ένα κλασσικό μίντι black dress και κοιτάζω μόνο το τραπέζι μου-όπως πρέπει να κάνουν όλα τα καθώς πρέπει κορίτσια.

«Μου φιλάει το χέρι. Τότε κατάλαβα…»

Κάτι με τραβάει να κοιτάξω στο κέντρο της αίθουσας, εκεί όπου κάθονται δυο μεγάλοι κύριοι και μια υπέροχη μιγάδα κοπέλα. Γυρίζω στο συνοδό μου και λέω: Είναι ένας άντρας που με κοιτάει και νομίζω μοιάζει στον Αλέν Ντελόν.

Γυρίζει, τον κοιτάζει και με κάποια απάθεια μου απαντά: Είναι ο Ντελόν! Συνεχίζω το γεύμα μου με ταραχή ομολογώ γιατί σε στιγμές νιώθω το βλέμμα του επάνω μου.

Μετά από κάποια ώρα και ενώ ήμασταν στο γλυκό -εγώ μετά βίας δοκίμασα τις δημιουργίες του Alain Ducasse- η παρέα σηκώνεται και κατευθύνεται προς την έξοδο, εκείνος όμως έρχεται προς το μέρος μας.

Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου και μου φιλάει το χέρι. Τότε κατάλαβα πως δεν είχα δίκιο όταν παιδί είδα το «Rocco and his brothers» και είπα με νεανικό θράσος πως ‘Ο Ντελόν μου φάνηκε θηλυπρεπής. Δεν είναι του γούστου μου’.

Τότε κατάλαβα πως όταν είδα το αριστούργημα του Βισκόντι, η παιδική μου ψυχή είχε για πρώτη φορά ερωτευτεί… Αντίο Alain…», έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα για την απρόσμενη συνάντησή της με τον Αλέν Ντελόν.

Sports in

Η μεγάλη ευκαιρία του Τόμας Γουόκαπ (vids)

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τα γκαρντ του Ολυμπιακού, η φετινή σεζόν είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Τόμας Γουόκαπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024