Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Εσύ θέλεις να το ζήσεις, αλλά οι καταστάσεις δεν σε αφήνουν. Το προσπαθείς, το πας από εδώ, το πας από εκεί, γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Μια χαρά, μείνε σε αυτο το mood – μην αρχίσεις να αντιδράς έντονα και με νεύρα, επειδή νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν.

Στα θετικά: η up διάθεσή σου, που σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Στα αρνητικά: η down διάθεση όλων των άλλων, που θα σε εκνευρίσει.

Ταύρος

Είσαι έτοιμος να πέσεις με τα μούτρα στις απολαύσεις της ζωής, να μπεις σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο και να τα σαρώσεις όλα στο πέρασμά σου. Πάτα φρένο. Δεν λέμε να μην είσαι αισιοδοξος, αλλά καλό είναι να βάλεις και λίγο ρεαλισμό στο κοκτέιλ της διάθεσής σου.

Στα θετικά: μετά από καιρό είσαι έτοιμος για αλλαγές.

Στα αρνητικά: η υπερβολική παρορμητικότητά σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και επιλογές.

Δίδυμος

Θυμάσαι εκείνη τη δουλειά που ονειρευόσουν; Εκείνο το ταξίδι που πάντα έλεγες να κάνεις; Τώρα είναι η ευκαιρία. Όχι να πετάξεις πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα, να φύγεις και όπου σε βγάλει, αλλά να τα οργανώσεις καλά και να βάλεις τις βάσεις να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Στα θετικά: πολλές νέες γνωριμίες από εκεί που δεν το περίμενες.

Στα αρνητικά: γνωριμίες που ωστόσο θέλουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που εσύ επιθυμείς.

Καρκίνος

Δεν είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων στη ζωή σου. Είσαι αρκετά κουρασμένος από την καθημερινότητα, που όποια απόφαση κι αν λάβεις σήμερα δεν θα είναι ρεαλιστική. Μάλλον λίγο επιπόλαια, θα τη χαρακτηρίζαμε. Καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο, από όλα όσα σε πιέζουν.

Στα θετικά: έχεις την ευκαιρία για μια μίνι απόδραση, έστω και για 24 ώρες.

Στα αρνητικά: και να αποδράσεις, πάντα το μυαλό σου θα μένει πίσω και θα ρίχνεις κρυφές ματιές να δεις αν όλα είναι στη θέση τους, όπως τα άφησες.

Λέων

Η μέρα σήμερα ανήκει στην κατηγορία «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Μπορεί να έχεις διάθεση για συζητήσεις και να επιλύσεις κάποια προβλήματα που μένουν μετέωρα εδώ και καιρό, ωστόσο δεν είναι καλή η μέρα. Οι κουβέντες σήμερα οδηγούν σε εντάσεις και οι εντάσεις ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξουν.

Στα θετικά: τουλάχιστον ξέρεις ποια είναι τα προβλήματα και τι σε ενοχλεί. Είναι μια αρχή κι αυτή.

Στα αρνητικά: δυσκολεύεσαι λίγο με την ισορροπία στη ζωή σου κι αυτό έχει αρχίσει να σε κουράζει.

Παρθένος

Θέλεις να είσαι τέλειος, να τα κάνεις όλα σωστά και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και χαρούμενοι μαζί σου. Θα σου πω ένα μυστικό: δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να βάζεις προτεραιότητες, να μιλάς ανοιχτά για αυτά που νιώθεις, ενώ που και που να λες και και κανένα «όχι». Δεν είναι κακό.

Στα θετικά: οι άνθρωποι που σε αγαπάνε και σε νοιάζονται δεν θα παρεξηγήσουν τα «όχι» σου.

Στα αρνητικά: προσπαθείς τόσο να τα προλάβεις όλα, που στο τέλος γίνεσαι χίλια κομμάτια και αυτό σε κουράζει σε μεγάλο βαθμό.

Ζυγός

Νιώθεις ανανεωμένος, φρέσκος, ζωντανός, έτοιμος για όλα. Και μπράβο σου. Απλά κράτα μικρό καλάθι και κάνε baby steps στα θέλω σου, γιατί η μέρα είναι ύπουλη και όλη αυτή η ενέργεια που έχεις μπορεί να εξατμιστεί σε χρόνο ντε-τε.

Στα θετικά: αυτή η ζωντάνια σου, βγαίνει και στους άλλους.

Στα αρνητικά: αλλά κανείς δεν έχει τη διάθεση τη δική σου.

Σκορπιός

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» είναι η φάση σου σήμερα. Ξεκινάς τη μέρα με τη διάθεση να κάνεις αλλαγές, να δώσεις λίγο βάρος στον εαυτό σου και στους δικούς σου και στο τέλος καταλήγεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό και να αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις και που πάει όλο αυτό.

Στα θετικά: έχεις μια παραλία μπροστά / δίπλα / κοντά σου. Πάτα pause σε όλα για λίγο και πήγαινε κάνε μια βουτιά.

Στα αρνητικά: όσο καλά κι αν είναι τα πράγματα στη ζωή σου, ψάχνεις λίγο το δράμα. Τι κακό είναι αυτό;

Τοξότης

Αντί να κάτσεις και να απολαύσεις την Κυριακή, να βγεις, να φλερτάρεις και να χαλαρώσεις, το μυαλό σου τριγυρίζει στα επαγγελματικά και σε διάφορες ιδέες που θα δείξουν την αξία σου. Μεταξύ μας, αυτό εκνευρίζει τους ανθρώπους γύρω σου, που δεν έχουν όρεξη να. ακούν συνεχώς για τη δουλειά σου.

Στα θετικά: θα κάνεις μερικές ωραίες συζητήσεις που ίσως σε κάνουν να δεις ότι είσαι λίγο υπερβολικός με τα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: η διάθεσή σου για εργασιακή εξέλιξη σε απομονώνουν από τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Money, money, money. Μια λέξη που παίζει πολλές φορές λούπα στο μυαλό σου. Να μιλήσουμε ειλικρινά; Ναι, όλοι θέλουμε -και έχουμε ανάγκη- τα χρήματα, αλλά έχεις εθιστεί λίγο σε αυτές τις σκέψεις. Βάλε λίγες δόσεις χαλαρότητας και διασκέδασης στην καθημερινότητά σου.

Στα θετικά: ο στενός σου κύκλος, που προσπαθεί να σε ξεσηκώσει για να απολαύσεις τη μέρα.

Στα αρνητικά: η εμμονή με το χρήμα. Πολλές φορές μετράς πράγματα και καταστάσεις με βάση τα λεφτά.

Υδροχόος

Ο τυχερός της ημέρας: όταν όλοι οι άλλοι ζορίζονται, εσένα σου βγαίνουν όλα εύκολα. Ότι θέλεις, ότι σκέφτεσαι κι ότι σκέφτεσαι να πεις, μπορείς να το δοκιμάσεις. Δύσκολο να πάει κάτι στραβά.

Στα θετικά: η ημέρα είναι όμορφη, ανέμελη και ιδανική να την περάσεις παρέα με τους φίλους σου.

Στα αρνητικά: μην καλομάθεις, δεν ξέρεις αν θα συνεχιστεί αυτή η «τύχη».

Ιχθύς

Έξω λάμπει ο ήλιος, αλλά στο μυαλό σου έχει σκοτάδι. Σκέφτεσαι, ξανασκέφτεσαι, προσπαθείς να δεις τι πήγε λάθος, σε πιάνει άγχος για τα επόμενα βήμα. Και όλα αυτά, χωρίς λόγο και αιτία, απλά έτσι ξύπνησες σήμερα. Πάτα stop και άνοιξε ένα παράθυρο να μπει καθαρός αέρας στις σκέψεις σου – το έχεις ανάγκη.

Στα θετικά: τουλάχιστον με τόση σκέψη, δεν μπαίνεις στη διαδικασία για σοβαρές συζητήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί δεν θα έβγαζαν πουθενά.

Στα αρνητικά: αυτή η… κλεισούρα σου δημιουργεί μια στεναχώρια, η οποία σε καταβάλει ψυχολογικά.