Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κοζάνη: Έντονη χαλαζόπτωση, βροχές και πλημμύρες

Κοζάνη: Έντονη χαλαζόπτωση, βροχές και πλημμύρες

Ισχυρή η καταιγίδα στον Μικρόβαλτο Σερβίων - Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, εξέδωσε η ΕΜΥ

Σφοδρή καταιγίδα σάρωσε την Κοζάνη το απόγευμα της Κυριακής. Οι ουρανοί «άνοιξαν» και οι δρόμοι πλημμύρισαν προκαλώντας σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας, ξέσπασε έντονη χαλαζόπτωση στο Μικρόβαλτο Σερβίων το απόγευμα της 18ης Αυγούστου.

Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να τραβούν εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα, τη στιγμή που οι ουρανοί στην περιοχή άνοιγαν και η ορατότητα περιοριζόταν.

Όπως δείχνουν οι εικόνες του kozan.gr και του kozanimedia.gr, σημειώθηκαν πλημμύρες σε δρόμους της περιοχής, με την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους να διεξάγεται με δυσκολία.

Ντόπιοι και τουρίστες προσπαθούσαν εκείνα τα λεπτά να μείνουν προστατευμένοι, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για ένα μπουρίνι που έδωσε ανάσα δροσιάς σε ολόκληρη την περιοχή.

ΕΜΥ: Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες τη Δευτέρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο Δευτέρα (19/09) αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (πλην της Θράκης). Τα φαινόμενα, τα οποία στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα περιοριστούν στη δυτική Ελλάδα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βορειοδυτικά τους 30 με 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 34 με 36 και τοπικά στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε live την εξέλιξη του καιρού

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024