Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στα Χανιά: Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στους τρεις νεαρούς που σκοτώθηκαν

Τροχαίο στα Χανιά: Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στους τρεις νεαρούς που σκοτώθηκαν

Ποια είναι η κατάσταση της 22χρονης, της τέταρτης επιβάτιδας στο ΙΧ που ανασύρθηκε ζωντανή, αλλά σοβαρά τραυματισμένη - Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τον άδικο χαμό τριών νέων ανθρώπων στον ΒΟΑΚ, ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η παρέα των νεαρών με διερχόμενο βαν, στα Χανιά.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, οι δύο εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία και ο τρίτος υπέκυψε λίγο αργότερα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η τέταρτη επιβάτιδα, η 22χρονη Μαρία, δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο Χανίων.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Θρήνος για τους αδικοχαμένους νέους – Το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στα τρία αγόρια θα πουν αύριο Δευτέρα (19/08) συγγενείς και φίλοι, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr. Πρόκειται για τον 19χρονο Νίκο Τζαγκαράκη, τον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη και τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδη.

Στις 11:30 στον Ι.Ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο κοιμητήριο των Μουρνιών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 20χρονο Θεόδωρο και εκεί θα γίνει και η ταφή.

Στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 15χρονο Αλέξανδρο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα.

Στις 18:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 18χρονο Νίκο και θα ακολουθήσει η ταφή στο εκεί κοιμητήριο.

Ο 19χρονος Νίκος

Ο 15χρονος Αλέξανδρος

Πώς έγινε η τραγωδία – Χαροπαλεύει η 22χρονη Μαρία

Η σύγκρουση μεταξύ του ΙΧ αυτοκινήτου και ενός mini bus είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών νέων ατόμων, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών, ενώ η 22χρονη επιβάτιδα επέζησε, αλλά έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες των διασωστών να επαναφέρουν τον 19χρονο και τον 20χρονο στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Οι απώλειες αυτές έχουν βυθίσει σε βαθύ πένθος τις οικογένειες των θυμάτων και ολόκληρη την τοπική κοινότητα.

Η 22χρονη Μαρία -η τέταρτη επιβάτιδα- νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/08).

Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για να τη διατηρήσουν στη ζωή. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένεια και τους φίλους της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Μπέα η κοπέλα είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει αναλάβει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβη αίτια του ατυχήματος, καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Η κοινωνία των Χανίων αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της έρευνας, ελπίζοντας ότι θα ληφθούν μέτρα για την αποφυγή μελλοντικών τραγωδιών σε αυτό το επικίνδυνο σημείο του δρόμου.

Το σημείο του ατυχήματος είναι γνωστό για την ύπαρξη σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων στο παρελθόν, γεγονός που ενισχύει την ανησυχία για την οδική ασφάλεια στην περιοχή.

Sports in

LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ

LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024