Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τους – Χαροπαλεύει η 22χρονη

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τους – Χαροπαλεύει η 22χρονη

Θρήνος στα Χανιά μετά το θανατηφόρο τροχαίο - Οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους και η βαρύτατα τραυματισμένη κοπέλα, επέστρεφαν στα σπίτια τους από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.

Θρήνος στα Χανιά για τα τρία νέα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου, μαζί με αγωνία για την τύχη της 22χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ.

Και οι τέσσερις επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά. Οι νέοι επέστρεφαν στα σπίτια τους στα Χανιά από  κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν, όταν συνέβη το τροχαίο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ο 15χρονος Αλέξανδρος από τη Σούδα, ο 19χρονος Νίκος από την Ξυλοκαμάρα, και ο 20χρονος Θοδωρής από τα Χανιά έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και ότι δεν είναι πια κοντά στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας της 22χρονης

Την ίδια στιγμή, η 22χρονη Μαίρη, η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων έχοντας υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό την συνεχή επίβλεψη των γιατρών καθώς αυτές οι ώρες θεωρούνται ως οι πλέον κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της.

Σφοδρή σύγκρουση

«Η κοπέλα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές, τρία νέα παιδιά νεκρά. Τα δύο τα κατεβάσαμε κάτω, μετά ήρθε το τρίτο νεκρό και αυτό, και ή κοπέλα μπήκε στον αξονικό και τη διασωληνώσαμε στην ΜΕΘ», είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA,  ο Γιώργος Μπέας, διοικητής γενικού νοσοκομείου Χανίων.

«Οι πληροφορίες λένε ότι έχουμε είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε στο κράσπεδο, και στην συνέχεια εισήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με το βανάκι», ανέφερε σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Σοφία Λογαρίδου, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

«Να τρακάρει ένα αυτοκίνητο είναι μία οδυνηρή εμπειρία, ακόμα και εμείς όταν πηγαίνουμε στην προανάκριση καταλαβαίνετε ότι είναι σοκ», πρόσθεσε.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν το αυτοκίνητο των νέων που επέστρεφαν σπίτι τους από τη δουλειά, συγκρούστηκε μετωπικά με το μίνι βαν που μετέφερε 19 τουρίστες, υπό συνθήκες που ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το ένα παιδί βρέθηκε εκτός οχήματος και χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι υπόλοιποι τρεις, όπως αναφέρει το zarpanews,  ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στις λαμαρίνες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανιών καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε σε ένα σημείο στο οποίο έχουν συμβεί πολλά σοβαρά τροχαία.

Sports in

Συνεχίζεται η δράση της Super League με τέσσερις αναμετρήσεις

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για σήμερα ημέρα Κυριακή (18/8).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024