Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη

Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη

Συνελήφθησαν, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής καθώς και ακόμη δύο άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης καθώς και άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν στο beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Η σύνδεση με τη βουλγαρική μαφία

Το επεισόδιο ξεκίνησε από μία απλή αφορμή, την καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας, φαίνεται όμως ότι έχει παρασκήνιο και συνδέεται με τις αντιπαραθέσεις προσώπων συνδεδεμένων με τη βουλγαρική μαφία.

Σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ των πρωταγωνιστών της άγριας συμπλοκής και ο φερόμενος αρχηγός της βουλγαρικής μαφίας Kircho Ruskia και οι μπράβοι του. Όλοι τους όπως αναφέρεται καταζητούνται από τις Αρχές της γειτονικής χώρας για την εγκληματικής τους δράση.

Η άγρια συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε επειδή η παρέα του Kircho Ruskia θεώρησε ότι άργησαν να τους σερβίρουν και κάλεσαν μια παρέα μπράβων που επιτέθηκαν στο προσωπικό του εστιατορίου πετώντας καρέκλες και τραπέζια ενώ είχαν μαζί τους μαχαίρια και ρόπαλα όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας εντός του καταστήματος.

Mεταξύ των πρωταγωνιστών της άγριας συμπλοκής και ο φερόμενος αρχηγός της βουλγαρικής μαφίας Kircho Ruskia και οι μπράβοι του

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές με τα άτομα να επιτίθενται και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό. Οι κάμερες κατέγραψαν να τον χτυπούν αλύπητα ακόμα και όταν είχε πέσει στο πάτωμα και να τον αφήνουν αναίσθητο. Στον άγριο ξυλοδαρμό του συμμετείχε και ο ίδιος ο Kircho Ruskia με τα άσπρα ρούχα.

Προσοχή το βίντεο έχει σκληρές εικόνες

Το επεισόδιο κλιμακώθηκε όταν στο χώρο έσπευσαν τρεις μπράβοι του μαγαζιού, που θεωρούνται ως δράστες των πυροβολισμών.  Από αυτούς οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και είναι Έλληνες σεσημασμένοι. Στο χώρο εντοπίστηκαν μέχρι τώρα τέσσερις κάλυκες, πιθανόν 22 mm.

Sports in

Συνεχίζεται η δράση της Super League με τέσσερις αναμετρήσεις

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για σήμερα ημέρα Κυριακή (18/8).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024