Η Πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας δεν είναι απλά μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας – είναι η επαναστάτρια που έχει αναδείξει το ρόγιαλ στυλ με μοναδικό και ανατρεπτικό τρόπο.

Στα 74 της χρόνια, η Άννα συνεχίζει να μαγεύει με την ιδιαίτερη αίσθηση της μόδας της, κάνοντάς την να ξεχωρίζει από τα κλασικά ρούχα των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η Άννα, κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ και αδελφή του Κάρολου, έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή μόδα μέσα στο βασιλικό οικογενειακό στυλ, συνδυάζοντας αβίαστα το κλασικό με το avant-garde. Η επαναστατική της φύση και η αγάπη της για την ανεξαρτησία, αντικατοπτρίζονται στη μόδα της με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει ποτέ πριν.

Μοναδική αίσθηση του στιλ

Η Πριγκίπισσα Άννα έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάσει το βασιλικό κύρος με τη μοντέρνα αίσθηση του στιλ, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της τυπικής βασιλικής ενδυμασίας. Από τα μεγαλοπρεπή τουρμπάνια και τα ασυνήθιστα αξεσουάρ μέχρι τα έντονα prints και τα τολμηρά χρώματα, η Άννα δίνει μια νέα διάσταση στο royal look. Ο συνδυασμός του λευκού της καπακιού με το γαλάζιο πουκάμισο ή το κίτρινο καπέλο με τον μαύρο φιόγκο, εντυπωσιάζουν και συνάμα αναδεικνύουν την πρωτοτυπία της.

Photo Library via Getty Images

Η φήμη της Άννας ως fashion icon αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο με την τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, όπου το ειδύλλιό της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς περιγράφεται με πλούσιες λεπτομέρειες. Τα εμφανίσεις της σε επίσημες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα, κάνοντας τις σύγχρονες τάσεις των Kate Middleton και Meghan Markle να φαίνονται πιο συντηρητικές σε σύγκριση.

Τα μακρυά φλοράλ φορέματα που θυμίζουν disco queen, τα μεταξωτά φουλάρια, τα πολύχρωμα πλεκτά γιλέκα και τα φουτουριστικά γυαλιά ηλίου είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθόρισαν τη μόδα της Πριγκίπισσας Άννας. Παρά την ηλικία της, η Άννα συνεχίζει να αναδεικνύει τον εαυτό της μέσα από τολμηρές επιλογές -όπως τα φουτουριστικά γυαλιά ηλίου της- που αποδεικνύουν την αληθινή τέχνη του στιλ.

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Εορτάζοντας τα γενέθλιά της, η Πριγκίπισσα Άννα υπενθυμίζει σε όλους μας ότι το royal στιλ μπορεί να είναι όχι μόνο κομψό, αλλά και διασκεδαστικό και πρωτότυπο.

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Tim Graham Photo Library via Getty Images

πηγή: grace.gr