Έχετε αναρωτηθεί πώς ξεκινούν τη μέρα τους τα supermodels; Ποια είναι η αγαπημένη συνήθεια ομορφιάς που ακολουθούν πιστά κάθε πρωί; Σήμερα λοιπόν θα σας μυήσουμε σε όλες εκείνες τις συνήθειες που τους χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα και ευεξία. Η παραμικρή λεπτομέρεια στο πρόγραμμά τους έχει σημαντική αξία και είναι μία καλή ευκαιρία να εμπνευστείτε και να ανανεώσετε και τις δικές σας συνήθειες.

Από τη θεραπεία με λάδι της Claudia Schiffer μέχρι το ντους της Miranda Kerr και το τελετουργικό κρυοθεραπείας προσώπου της Rosie Huntington – Whiteley, σας παρουσιάζουμε πώς ξεκινούν τη μέρα τους πέντε supermodels!

Miranda Kerr

View this post on Instagram

A post shared by Miranda Kerr (@mirandakerr)


«Ο σύζυγός μου ξυπνάει στις 5.30 π.μ., που σημαίνει ότι ξυπνάω και εγώ. Συνήθιζα να τσεκάρω αμέσως τα email μου, τα οποία ξεκινούσαν τη μέρα με χαοτικό τρόπο. Τώρα, κρατάω το κινητό μου σε λειτουργία πτήσης και έχω λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μου πριν ξυπνήσουν τα παιδιά στις 6.30 π.μ. Κάνω έναν 20λεπτο διαλογισμό, μερικές διατάσεις, ντους και ετοιμάζομαι για την ημέρα. Βουρτσίζω το σώμα μου– το κάνω εδώ και 10 χρόνια και μου δίνει ενέργεια, είναι καλό για το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Στη συνέχεια, κάνω ένα κρύο ντους καθώς είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ημέρα».

Claudia Schiffer


«Κάθε πρωί τρώω χουρμάδες και πίνω ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς καφεΐνη με σπιτικό γάλα αμυγδάλου και μετά διαβάζω τις ειδήσεις. Στη συνέχεια, τσεκάρω τα email μου και γράφω μια λίστα υποχρεώσεων πριν ξεκινήσει η μέρα. Η περιποίηση της επιδερμίδας μου τείνει να είναι η ίδια ανεξάρτητα από την εποχή– ξεκινώ με το Bamford Cleansing Balm και συνεχίζω με το Refining Exfoliator. Ανάλογα με το πόσο στεγνή είναι η επιδερμίδα μου, αναμειγνύω την ενυδατική μου κρέμα με διάφορα έλαια και κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου με απαλές κινήσεις. Αν νιώθω ότι είναι λίγο πρησμένο, πίνω περισσότερο νερό και σταματώ να τρώω οτιδήποτε με γάλα ή σιτάρι. Ένα γρήγορο περπάτημα 30 λεπτών βοηθά επίσης – συν ένα καλό concealer.»

Helena Christensen

View this post on Instagram

A post shared by Helena (@helenachristensen)


«Ξυπνάω γύρω στις 7.30 π.μ., ταΐζω τη σκυλίτσα μου Kuma και μετά την πηγαίνω μια βόλτα στο καφέ της γειτονιάς – το αγαπημένο μου πρωινό είναι super bowl με γάλα, μπανάνα, καστανή ζάχαρη και ένα μεγάλο κομμάτι λιωμένο βούτυρο. Πάντα στρώνω το κρεβάτι μου, αερίζω το δωμάτιό μου και τινάζω το πάπλωμα και τα μαξιλάρια μου. Μου αρέσει να αφιερώνω χρόνο στο δέρμα μου, γι’ αυτό, μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιώ το Joanna Vargas Rescue Serum και για να ενυδατώσω το πρόσωπό μου με την κρέμα ημέρας Nimue a.i. Χρησιμοποιώ λάδι καρύδας στο σώμα μου και, αν εργάζομαι από το σπίτι, μου αρέσει να βάζω και μάσκα προσώπου».

Rosie Huntington-Whiteley


«Το πρωί κοιτάζω το δέρμα μου για να δω τι πραγματικά χρειάζεται, αλλά χρησιμοποιώ πάντα ένα προϊόν καθαρισμού και έναν ορό λάμψης, ολοκληρώνω με ένα υπέροχο primer κάτω από το μακιγιάζ. Πάντα ενυδατώνω το σώμα μου με το Kaya Jungle Firming Body Oil της Costa Brazil, καθώς μου αρέσει πολύ το άρωμα. Ακόμη, χρησιμοποιώ face balls (σφαίρες πάγου) που τις έχω τοποθετήσει στο ψυγείο. Η θεραπεία με LED είναι επίσης πολύ ευεργετική για μένα και συχνά πηγαίνω κρυφά στην κρεβατοκάμαρα για να ξαπλώσω κάτω από τα κόκκινα και μπλε φώτα ώστε να θεραπεύσω την ακμή αλλά και τυχόν ουλές».

Christy Turlington


«Μόλις σηκωθώ από το κρεβάτι, φτιάχνω καφέ και ξυπνάω τον γιο μου για το σχολείο. Όταν φύγει από το σπίτι, ξεκινάω τη μέρα μου πλένοντας το πρόσωπό μου με το Noble Panacea The Elemental Cleansing Balm και το ενυδατώνω σε βάθος με τη κρέμα, Noble Panacea’s The Absolute Active Replenishing Moisturizer. Μετά ντύνομαι, ελέγχω το πρόγραμμά μου και τα email μου και ξεκινάω τα meetings».

Πηγή: Grace