Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Άρης 1-1: «Χ»ωρίς νικητή στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Άρης 1-1: «Χ»ωρίς νικητή στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι για την πρεμιέρα της Super League.

Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος στο Περιστέρι! Σε ένα ματς που αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρεμιέρα της Super League.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Κοσέλεφ στην εστία και τους Αθανασίου, Μπρόρσον, Μανσούρ και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Ο Έντερ με τον Ουεντραόγκο ήταν στη μεσαία γραμμή έχοντας τον Μπάκου και τον Ουάρντα στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ ο Καρλίτος με τον Φαν Βέερτ ξεκίνησαν στην κορυφή.

Από την άλλη, ο Άρης είχε τον Κουέστα στο τέρμα και τους Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ και Μάγιο στην τετράδα της άμυνας. Ο Μοντόγια ήταν δίπλα στον Μόντσου στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρθία μπροστά τους, οι Φετφατζίδης, Σαβέριο στα άκρα και ο Μορόν στην κορυφή.

Κλειστό ματς, λίγες ευκαιρίες

Αναγνωριστικό ήταν το ματς στο ξεκίνημα, με τον Ατρόμητο να φτάνει πρώτος στο γκολ όταν στο 11’ ο Ουάρντα βρήκε με τρομερή κάθετη τον Μπακού, αλλά εκείνος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουέστα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί τα χαλούσαν.

Ο Μορόν στο 27’ απείλησε σε φάση διαρκείας για τον Άρη ενώ στο 36’ ο Ουάρντα έκανε το σουτ σε αντεπίθεση και είδε τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα. Στο 44’ ο Μορόν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Μπρόρσον και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Από μία γκάφα οι δύο τερματοφύλακες

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε τη μεγάλη φάση. Ένα σουτ του Φαν Βέερτ στο 47 δεν απείλησε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο. Στο 64′ ο Ουάρντα έκανε ωραία κίνηση και σουτ που κόντραρε και σταμάτησε στον Κουέστα, με τον Άρη να ανοίγει το σκορ δύο λεπτά μετά με απίθανο τρόπο.

Ο Μάγιο έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Κοσέλεφ έδιωξε πάνω στον Μπρόρσον που άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Έξι λεπτά μετά όμως ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουέστα έπεσε πάνω στον Μίχορλ και ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1 στο 74′. Γκαρθία και Ζαμόρα είχαν δύο καλές στιγμές για τον Άρη στα τελευταία λεπτά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90’+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56′ Μαχόρλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (75′ Zαμόρα).

Sports in

LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ

LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024