Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για τον ψηλό στον Παναθηναϊκό – Τι αποκαλύπτουν στην Ιταλία

Τα δεδομένα για τον ψηλό στον Παναθηναϊκό – Τι αποκαλύπτουν στην Ιταλία

Ο Παναθηναϊκός «χτενίζει» την αγορά για την τελευταία μεταγραφή του και τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα στο τριφύλλι, σχετικά με τη «βόμβα» που ετοιμάζει.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για την απόκτηση ενός ψηλού που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο το τριφύλλι.

Οι πράσινοι δεν βιάζονται, ψάχνουν την κατάλληλη επιλογή, ενώ ο ψηλός αποτελεί έτσι κι αλλιώς την τελευταία «πινελιά» στο πράσινο ρόστερ. Τα δημοσιεύματα για το τριφύλλι έτσι κι αλλιώς δίνουν και παίρνουν και είναι θέμα χρόνου να βρει ο Παναθηναϊκός αυτό που ψάχνει.

Από εκεί και πέρα, το δικό του ρεπορτάζ για την τελευταία φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Καλτσόνι:

«Οι εβδομάδες περνούν και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιλέξει τον τελευταίο παίκτη που θα συμπληρώσει την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και θα κάνει τα πάντα για να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής σεζόν», γράφει στο Χ.

«Σε ένα καλοκαίρι που παίκτες όπως ο Βεζένκοβ, ο πρώην παίκτης τους, Βιλντόζα, ο Ντόρσεϊ και ο Κίναν Έβανς έχουν φτάσει στον Πειραιά, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία μεταγραφή που θα αναστατώσει την αγορά για άλλη μία φορά. Προφανώς, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΝΒΑ», σημειώνει.

«Ο Αταμάν περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία, αλλά γνωρίζει ότι ο Ματίας Λεσόρ δεν θα μπορεί να παίξει τόσο πολύ την επόμενη σεζόν. Δύο καταστάσεις: α) έρχεται ένας πάουερ φόργουορντ και ο Μήτογλου μεταφέρεται στον ρόλο του σέντερ, β) έρχεται ο σέντερ και ο Μήτογλου παραμένει στο 4 με τον Χουάντσο», προσθέτει.

Sports in

Συνεχίζεται η δράση της Super League με τέσσερις αναμετρήσεις

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για σήμερα ημέρα Κυριακή (18/8).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024