Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Χωρίς… αντίσταση (vids)

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Χωρίς… αντίσταση (vids)

Γκολ και ασίστ από τον φοβερό Πήλιο, με την ΑΕΚ να έχει εύκολο βράδυ και να επικρατεί 3-0 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Stoiximan Superleague – Λιβάι, Τσούμπερ τα άλλα δύο γκολ της «Ένωσης»

Ένα εύκολο βράδυ Κυριακής (18/8) είχε η ΑΕΚ στην, άδεια λόγω τιμωρίας, «Opap Arena». Η «Ένωση» ξεπέρασε πολύ γρήγορα το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Νόα, «καθάρισε» με δύο γκολ έως το 14′ τον ΟΦΗ και εν τέλει επικράτησε με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Tα τέρματα των Γκαρσία (11′) και Πήλιου (14′) νωρίς-νωρίς διαμόρφωσαν το 2-0 και το γκολ του Τσούμπερ στο 83′ υπέγραψαν τη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, η οποία τη 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Λαμία (24/8, 21:30).  Με τον Ατρόμητο στην Κρήτη ο ΟΦΗ (24/8, 19:30).

Η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή για να… καθαρίσει το παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό η «Ένωση» πίεζε αρκετά ψηλά, οδηγώντας σε αρκετά λάθη τους παίκτες του ΟΦΗ.

Στο 9′ Άμραμπατ προειδοποίησε, αλλά ο Χριστογεώργος πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση. Λίγο αργότερα, ωστόσο, και συγκεκριμένα στο 11′, η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Άμραμπατ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λιβάι Γκαρσία ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το 1-0 για την «Ένωση».

Δεν πέρασαν πάνω από τρία λεπτά για να πετύχει και δεύτερο γκολ η ΑΕΚ. Ο Πήλιος με εξαιρετική προσπάθεια κατέβασε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε στη γωνία του Χριστογεώργου και έκανε το 2-0 για την «Ένωση» στο 14′.

Γρήγορα-γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων για την ΑΕΚ, που είχε μπει στο ματς όντας αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς, οι οποίοι δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ είχε κι άλλες στιγμές, για να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ στο 3-0. Η κεφαλιά του Πινέδα στο 27′ που έφυγε άουτ και οι προσπάθειες του Αργεντινού στο 40′ και του Πήλιου στο 41′ που αποκρούστηκαν από την άμυνα και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ έριξε κάπως τον ρυθμό και ο ΟΦΗ στο 56′ είχε την πρώτη του ευκαιρία για γκολ στο ματς. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αποστολάκης με το που μπήκε στο ματς, σούταρε από καλή θέση, η μπάλα βρήκε κάπου και έφυγε ελάχιστα έξω σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ είχε ένα ακόμη γκολ στο ματς. Στο 82′ ο Μάνταλος βρήκε ωραία τον Πήλιο, αυτός γύρισε στον Τσούμπερ και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (4-2-3-1): Στρακόσα-Ρότα (66’ Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος-Σιμάνσκι, Πινέδα (66’ Λαμέλα), Λιούμπισιτς (80’ Μάνταλος), Άμραμπατ, Κοϊτά (80’ Περέιρα)-Γκαρσία (66’ Τσούμπερ).

ΟΦΗ (4-2-3-1): Χριστογεώργος-Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης (81’ Γιουνγκ)-Καραχάλιος (63’ Χιμένεθ), Γκαγέγος (81’ Κουτεντάκης)-Μπάκιτς, Ριέρα (64’ Αμπάντα), Νους (55’ Αποστολάκης)-Ισέκα.

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024