Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Δεν είναι δικαιολογία το ροτέισον»

Αλόνσο: «Δεν είναι δικαιολογία το ροτέισον»

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Super League ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου o Αλόνσο:

Με δεδομένο ότι ακόμα βρισκόμαστε μέσα στην μεταγραφική περίοδο, το αποτέλεσμα και τα συμπεράσματα που βγάλατε από την εικόνα του αγώνα σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για τις κινήσεις που χρειάζεται το ρόστερ;

«Όχι. Είναι σαφέστατες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε και δουλεύουμε ώστε να υλοποιηθούν».

Για το αν έφταιξε για το αποτέλεσμα το απαραίτητο ροτέισον ή εάν δεν υπήρξε η ψυχολογική και πνευματική προετοιμασία που χρειαζόταν για την αναμέτρηση:

«Καταρχάς, να δηλώσω ότι πάντοτε σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Πήρα όλο το ρόστερ μαζί μου στο Άμστερνταμ, ακριβώς για να μπορέσω να προετοιμάσω τον αποψινό αγώνα. Αδιαμφισβήτητα δεν περιμέναμε ότι θα παίζαμε εκεί 120 λεπτά συν μισή ώρα πέναλτι. Και για αυτό ακριβώς το ροτέισον που έγινε ήταν μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε προβλέψει αρχικά. Αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Οι 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν πολύ δυνατή 11άδα. Θεωρώ ότι είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν η στιγμή για να το αποδείξουν, τόσο σε εμένα, όσο και στον σύλλογο».

Στην Cosmote TV λίγο νωρίτερα είχε πει:

«Αναμφισβήτητα η αποβολή ήταν σημαντική για το παιχνίδι, αλλά πέρα από αυτό εμείς δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Βεβαίως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά η αποβολή σίγουρα ήταν καθοριστική. Όταν έχεις έναν αντίπαλο που κλείνεται και αμύνεται στην περιοχή του και εμείς παίζουμε με παίκτη λιγότερο, τα πράγματα δυσκολεύουν. Επίσης φάνηκε ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση από την πρώτη στιγμή, δεν μας έβγαινε τίποτα».

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024