Με πίστη, τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του αλλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό 18/8, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Φρίντεκ, Σιφουέντες, Φαμπιάνο, όμως, έμεινε εκτός ο τραυματίας Σίστο και οι τιμωρημένοι Νταρίντα, Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την επιλογή του στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν ξεκινήσει ο Φρίντεκ, τότε ο Μοντόγια θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και ο Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Αν μείνει στον πάγκο ο Τσέχος, τότε ο Μοντόγια θα παίξει αριστερά στην άμυνα, ο Βέλεθ θα προωθηθεί ως αμυντικός χαφ και ένας εκ των Ρόουζ ή Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Πώς σκέφτεται να παίξει ο Άρης

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ (πιθανότατα) το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μοντόγια και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Φετφατζίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρσία ως επιτελικός χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ένας εκ των Μορόν ή Σαμόρα.