Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος στο Περιστέρι! Σε ένα ματς που αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρεμιέρα της Super League.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Κοσέλεφ στην εστία και τους Αθανασίου, Μπρόρσον, Μανσούρ και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Ο Έντερ με τον Ουεντραόγκο ήταν στη μεσαία γραμμή έχοντας τον Μπάκου και τον Ουάρντα στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ ο Καρλίτος με τον Φαν Βέερτ ξεκίνησαν στην κορυφή.

Από την άλλη, ο Άρης είχε τον Κουέστα στο τέρμα και τους Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ και Μάγιο στην τετράδα της άμυνας. Ο Μοντόγια ήταν δίπλα στον Μόντσου στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρθία μπροστά τους, οι Φετφατζίδης, Σαβέριο στα άκρα και ο Μορόν στην κορυφή.

Κλειστό ματς, λίγες ευκαιρίες

Αναγνωριστικό ήταν το ματς στο ξεκίνημα, με τον Ατρόμητο να φτάνει πρώτος στο γκολ όταν στο 11’ ο Ουάρντα βρήκε με τρομερή κάθετη τον Μπακού, αλλά εκείνος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουέστα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί τα χαλούσαν.

Ο Μορόν στο 27’ απείλησε σε φάση διαρκείας για τον Άρη ενώ στο 36’ ο Ουάρντα έκανε το σουτ σε αντεπίθεση και είδε τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα. Στο 44’ ο Μορόν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Μπρόρσον και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Από μία γκάφα οι δύο τερματοφύλακες

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε τη μεγάλη φάση. Ένα σουτ του Φαν Βέερτ στο 47 δεν απείλησε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο. Στο 64′ ο Ουάρντα έκανε ωραία κίνηση και σουτ που κόντραρε και σταμάτησε στον Κουέστα, με τον Άρη να ανοίγει το σκορ δύο λεπτά μετά με απίθανο τρόπο.

Ο Μάγιο έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Κοσέλεφ έδιωξε πάνω στον Μπρόρσον που άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Έξι λεπτά μετά όμως ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουέστα έπεσε πάνω στον Μίχορλ και ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1 στο 74′. Γκαρθία και Ζαμόρα είχαν δύο καλές στιγμές για τον Άρη στα τελευταία λεπτά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90’+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56′ Μαχόρλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (75′ Zαμόρα).