Με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να έχει αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή, ο «γηραιός» έχει θέσει ως στόχο της νέας σεζόν την επιστροφή του στη Super League. Γι’ αυτό και κυνηγάει μεταγραφές που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον κάνουν φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Τις τελευταίες ώρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται πολύ δυναμικά στο κομμάτι αυτό και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε δύο πολύ σπουδαίες προσθήκες για τα δεδομένα της.

Η μία είναι του Ομάρ Ελ Καντουρί και η άλλη του Απόστολου Βέλλιου ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Όσον αφορά στον Μαροκινό, οι επαφές είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική έκβαση. Ο 33χρονος άσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έξι σεζόν, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας έχοντας 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 10 γκολ και 13 ασίστ.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κλουζ με την οποία έπαιξε μόλις εννιά φορές ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Νάπολι, Τορίνο και Μπρέσια. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν παίκτη που ακόμη και τώρα είναι πολύ πάνω από το επίπεδο της κατηγορίας.

Το παλεύει για Βέλλιο

Από εκεί και πέρα, τον δρόμο της επιστροφής μετά από οκτώ χρόνια έχει πάρει και ο Βέλλιος. Ο Έλληνας φορ αγωνίζεται στην Τζβόλε από το καλοκαίρι του 2022, έχοντας καταγράψει συνολικά 15 γκολ και 8 ασίστ σε 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και αυτή η ιστορία είναι προχωρημένη, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να είναι αισιόδοξοι.