Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεβαντόφσκι αποθέωσε τους νεαρούς παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ο Λεβαντόφσκι αποθέωσε τους νεαρούς παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υποκλίθηκε στους νεαρούς συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε υπερήφανος για την απόδοση της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Βαλένθια για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών παικτών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό σχήμα, λόγω των πολλών τραυματιών.

Με τους Ιλκάι Γκιντογάν, Πέδρι, Γκάβι, Ρόναλντ Αραούχο και Φρένκι Ντε Γιόνγκ εκτός, ο 20χρονος Μαρκ Κασάδο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της «Μπάρτσα», παίζοντας πλάι στους 17χρονους Λαμίν Γιαμάλ, Παού Κουμπαρσί και Μαρκ Μπερνάλ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Χάνσι Φλικ έδειξε τη δύναμή της, καθώς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με μια νίκη σε μια τόσο δύσκολη έδρα και με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε» δήλωσε ο Πολωνός στράικερ στο Movistar Plus και συνέχισε:

«Δεν παίξαμε καλά στα πρώτα 20-25 λεπτά. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στο να πλησιάσουμε την περιοχή τους, αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να παίζουμε πολύ καλύτερα και το κάναμε με τρεις ή τέσσερις πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εάν μπορείς να νικάς έτσι με τόσο νέους παίκτες, είναι κάτι ξεχωριστό και αυτοί έχουν δείξει μεγάλες δυνατότητες. Κανένα σημάδι της έλλειψης εμπειρίας, έπαιξαν πολύ καλά με κατοχή και χωρίς την μπάλα. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά είναι σπουδαίο να αρχίζεις τη σεζόν με μια νίκη».

Sports in

Συνεχίζεται η δράση της Super League με τέσσερις αναμετρήσεις

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για σήμερα ημέρα Κυριακή (18/8).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024