Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, επικράτησε με 2-0 χάρη σε τέρματα του Ροντινέι και του Γιώργου Μασούρα και έφυγε με το τρίποντο από την πόλη της Μαγνησίας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα αποκαλυπτήρια της φετινής σεζόν σε επίσημο παιχνίδι, με τον προπονητή τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα και να δίνει φανέλα βασικού στον Χαράλαμπο Κωστούλα, ο οποίος έγραψε ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού σε ηλικία 17 ετών και 79 ημερών γίνεται ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που ξεκινάει βασικός σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ποιοι είναι πάνω από τον Κωστούλα…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών.

Μάλιστα, ο 17χρονος Κωστούλας είναι ο μοναδικός Έλληνας σέντερ φορ στον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια Ο προηγούμενος ήταν Δημήτρης Μάνος σε ματς κόντρα στον Ατρόμητο, τον Νοέμβριο του 2018.