Ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με 2-0 και μπήκε με το… δεξί στη νέα Superleague.

Οι Πειραιώτες, είχαν την στήριξη του κόσμου τους και σε αυτή την αναμέτρηση, με 8.000 φιλάθλους να τους έχουν ακολουθήσει στο Θεσσαλικό γήπεδo και τους ευχαρίστησαν μέσα μίας ανάρτησης στα επίσημα social media της ομάδας.

«Ο 12ος παίκτης μας ήταν ξανά παρών στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος! Σας ευχαριστούμε! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Συγκινητικός Ροντινέι: Η πολύ όμορφη κίνηση του Βραζιλιάνου

Ο Βραζιλιάνος μπακ άνοιξε το δρόμο της επικράτησης των Πειραιωτών κάνοντας το 1-0, αλλά και γενικά έχοντας μια πάρα πολύ καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όσο και στην ανασταλτική λειτουργία της.

Μετά το γκολ που πέτυχε ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αποθέωσε τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του, σε μία πολύ όμορφη στιγμή από πλευράς κόσμου. Μετά το τέλος του ματς αποθεώθηκε εκ νέου από τον κόσμο που ταξίδεψε στο Βόλο. Μάλιστα, την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια προχώρησε και σε μία ξεχωριστή κίνηση.

Συγκεκριμένα ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο, βρισκόταν κοντά στην φυσούνα ένας φίλος του Ολυμπιακού σε αναπηρικό αμαξίδιο και όταν τον αντιλήφθηκε ο «Ρόντι», έβγαλε και του έδωσε την φανέλα που φορούσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο