Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Μπαμ» του Αστέρα στο ΟΑΚΑ (vids)

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Μπαμ» του Αστέρα στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό και η 1-0 νίκη του μοιάζει μικρή με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη με το… καλησπέρα στη φετινή Superleague και έφυγε με το «διπλό» από το άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 0-1 του Παναθηναϊκού.

Με δέκα παίκτες οι «πράσινοι» από το 51 όταν ο Ζέκα ανέτρεψε τον Κρέσπι, με τον ίδιο παίκτη να εκτελεί εύστοχα το φάουλ στην δεξιά γωνία του Λοντίγκιν.

Κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα να έχει την καλύτερη στιγμή

Ο Παναθηναϊκός, που είχε 9 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, άρχισε να ανεβάζει στροφές στο 20ο λεπτό, όταν Βαγιαννίδης και Τετέ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή του Αστέρα, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά και να σκοράρει, αλλά τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει οφσάιντ. Κάτι που επιβεβαίωσε και το VAR.

Στο 27′ ο Αστέρας απείλησε ξανά. Οι παίκτες του Ράσταβατς αναπτύχθηκαν ωραία, η μπάλα κατέληξε στον Μπαρτόλο που έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Λοντίγκιν να διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλευτο για τους Αρκάδες.

Ο Παναθηναϊκός προς το τέλος του πρώτου μέρους ανέβασε στροφές και στο 40ό λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γερεμέγεφ. Ο Τετέ έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, αλλά ο φορ των «πράσινων» έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια με κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Το ημίχρονο «έκλεισε» με τον Τετέ να ανοίγει στα αριστερά για τον Μαξ, εκείνος βρήκε με τη μία τον Τζούρισιτς μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει στην εστία του Αστέρα και να απειλήσει.

Άλλαξε τις ισορροπίες η κόκκινη του Ζέκα

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό. Στο 51′ ο Αστέρας καθώς έβγαινε στην αντεπίθεση με τον Κρέσπι, ανατράπηκε από τον Ζέκα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή που αποβλήθηκε. Στη συνέχεια της φάσης, ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το φάουλ, το εκτέλεσε κάνοντας το 0-1 για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας στο 63ο λεπτό απείλησε ξανά, όταν σκόραρε σε αντεπίθεση με τον Κρεσπί, αλλά ο Μπαρτόλο στην αρχή της φάσης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το ματς και στο 73′ ο Καλτσάς έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Δέκα λεπτά μετά, ο Αστέρας είχε ξανά μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούμπεν Γκαρθία που σούταρε από τα όρια της περιοχής των «πρασίνων», αλλά η μπάλα πέρασε ξανά ψηλά άουτ. Στο 85′ ο Παναθηναϊκός αντιδρά, με το διαγώνιο σουτ του Βαγιαννίδη να περνά όμως άουτ.

Χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία κυλισαν τα τελευταία λεπτά για τις δύο ομάδες και η λήξη του αγώνα βρήκε τον Αστέρα να φεύγει με τεράστιο «διπλό» από το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με το… αριστερό τη νέα σεζόν στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο(60’ Γεντβάι), Μαξ(78’ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Μακσίμοβιτς, Βιλένα(60’ Μπακασέτας), Τετέ, Τζούριτσιτς(60’ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκατσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι(81’ Τσανδάρης), Μουνιόθ(73’ Ρέτζιτς), Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Άνταμ(73’ Μάντζης)

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024