O Παναθηναϊκός ξεκινάει και τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του μετά τις ευρωπαϊκές μάχες απέναντι στον Άγιαξ στην πρεμιέρα του στην Stoiximan Super League σήμερα (18/08), υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης, στις 20:00 (COSMOTE SPORT1), στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί και να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, αλλά και να περάσει «αναίμακτα» το ματς, ενόψει και των παιχνιδιών με την Λανς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του, κάνοντας κάποιες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, έχοντας στο μυαλό του και τις δύο πολύ δύσκολες μάχες με τους Γάλλους.

Ποιοι δεν υπολογίζονται

Σε επίπεδο απουσιών, τώρα, ο Κώτσιρας έμεινε εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού λόγω της αποβολής του στον περυσινό τελικό Κυπέλλου, όπως και ο τραυματίας Μπάλντοκ αλλά και οι Ντραγκόφσκι, Τσέριν και Σπόραρ, ο τελευταίος λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αντιθέτως, στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο και Κάτρης.

Ο Αστέρας από την πλευρά του θα κατέβει στο ΟΑΚΑ, χωρίς το «πρέπει» του αποτελέσματος και αυτό κάποιες φορές και ιδιαίτερα σε πρεμιέρες είναι ευεργετικό για την ομάδα που δεν έχει κάποιο άγχος.

Με εξαίρεση τον τραυματία Άλχο, δε, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Παπαδόπουλο, Τσιντώτα, Κακαδιάρη, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλο, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμη, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρη, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζη, Καλτσά, Φαράι και Ζουγλή.