Ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, δήλωσε ότι ο Άνχελ Γκόμες είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο παίκτης των «λιλουά» διακομίσθηκε στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι που τον άφησε αναίσθητο στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεμς.

Η αναμέτρηση διεκόπη, καθώς ο 23χρονος Γκόμες δεχόταν για περισσότερο από μισή ώρα τις πρώτες βοήθειες στο χορτάρι, ύστερα από τη σύγκρουσή του με τον μέσο της Ρεμς, Αμαντού Κονέ, στο 11ο λεπτό. Ο Γκόμες βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, ενώ οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων φώναζαν το όνομα του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση επανάρχισε με την αποβολή του Κονέ, ενώ προστέθηκαν 34 λεπτά στην διάρκεια του α΄ μέρους. Τελικά η Λιλ νίκησε 2-0, με τους Μπαφοντέ Ντιακιτέ (45+30΄) και Τζόναθαν Ντέιβιντ (90+3΄) να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό.

Οι δηλώσεις του

«Ο Άνχελ Γκόμες τα πάει πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα περάσει τη νύχτα, με τις επιπρόσθετες εξετάσεις του, πριν πούμε ότι έχουμε ένα οριστικό ευτυχισμένο τέλος» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Λετάνγκ.

Από την πλευρά του, ο Ζενεσιό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ. Τα τελευταία νέα είναι αρκετά καθησυχαστικά, αλλά είναι καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί. Θύμωσα, επειδή είναι δύσκολο να βλέπεις έναν από τους παίκτες σου στο χορτάρι. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί, είμαστε μια οικογένεια και το να βλέπεις έναν από τους παίκτες σου να δέχεται επίθεση, επειδή ήταν μια επίθεση, είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις με αυτό».

Ο Ζενεσιό είπε ακόμη ότι κάποιοι από τους παίκτες του ήταν στα πρόθυρα του να βάλουν τα κλάματα και πρόσθεσε: «Μπράβο που έγινε η δουλειά, επειδή ποτέ δεν είναι εύκολο, και μια μεγάλη σκέψη για τον Άνχελ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τα πρώτα καθησυχαστικά νέα. Ο Άνχελ ρώτησε αν πρόκειται να παίξει το (επόμενο) Σάββατο, κάτι που είναι καλό σημάδι αν έχει αίσθηση του χιούμορ. Για μένα ο αγώνας είχε δευτερεύουσα σημασία απόψε».