Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου και οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν σήμερα στο Ρέντη για προπόνηση, αλλά θα έχουν την ευκαιρία για ένα διήμερο ξεκούρασης.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντλίμπαρ ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι θα έχουν δύο μέρες ρεπό κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάνε για προπόνηση την Δευτέρα και την Τρίτη.

Αυτό γιατί στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ της Δευτέρας (26/8) την Καλλιθέα στο Καραϊσκάκη κι έτσι ο «Μέντι» αποφάσισε να δώσει δύο μέρες ξεκούρασης στους παίκτες του.

Υπάρχουν όμως και δύο ποδοσφαιριστές που θα πάνε αύριο και μεθαύριο στο Ρέντη για να κάνουν τα προγράμματά τους, καθώς στόχος είναι να επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Ντάνι Γκαρθία, με τα νέα να είναι καλά για τους δύο παίκτες.

Τόσο ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός όσο και ο Ισπανός μέσος, αναμένεται να μπουν μέσα στην εβδομάδα σε ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής, απέναντι στην Καλλιθέα.

Ο Ρέτσος αναμένεται μάλιστα να είναι και στη βασική εντεκάδα των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Ντάνι Γκαρθία λογικά θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σαν αλλαγή.

Όλα αυτά όμως θα φανούν και στη διάρκεια της εβδομάδας, το σίγουρο όμως είναι ότι Ρέτσος και Γκαρθία θα πάνε στο Ρέντη αύριο και μεθαύριο για να κάνουν έξτρα προπόνηση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν προπόνηση την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος.

«Πήραμε τη νίκη και είναι σημαντικό που κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Θέλω να κάνετε μεγάλη προσπάθεια σε κάθε προπόνηση για να βελτιωθούμε. Κάθε ομάδα πρέπει να ψάχνει την βελτίωση. Θα κάνουμε σήμερα το πρόγραμμα μας και θα ξεκουραστείτε για δύο μέρες» είπε ο Μεντιλίμπαρ στους «ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής των πειραιωτών περιμένει καλύτερη εικόνα από την ομάδα του, στο παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα και θα εστιάσει στις επόμενες προπονήσεις στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα δώσει βάση στην κλειστή άμυνα, όπως έκανε και ο Βόλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.