Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η «άνιση» διαθήκη του Αλέν Ντελόν

Η «άνιση» διαθήκη του Αλέν Ντελόν

Ο Γάλλος ηθοποιός έχει τρία παιδιά - Πώς αποφάσισε να «μοιράσει» την τεράστια περιουσία του.

Ο Αλέν Ντελόν, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών, δεν ήταν μόνο σπουδαίος ηθοποιός αλλά και οξυδερκής επιχειρηματίας ο οποίος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εικόνα του σταρ και να συσσωρεύσει σημαντική περιουσία, το ύψος της οποίας ωστόσο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Πριν περίπου έξι μήνες η οικογένεια Ντελόν, τα τρία παιδιά του, Ανούσκα, Άντοντι και Αλέν-Φαμπιέν ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους και με την τότε σύντροφο του ηθοποιού, Χιρόμι Ρολίν, 66 ετών, η οποία ζούσε με τον Ντελόν από το 2019 μέχρι που τα παιδιά του κατάφεραν να την εκδιώξουν από το σπίτι του το καλοκαίρι του 2023.

Σε μια σπάνια επίδειξη ενότητας, και τα τρία παιδιά του κατηγόρησαν τη Ρολίν για κατάχρηση της αδυναμίας του πατέρα τους. Εκείνη τους κατηγόρησε ότι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν σταματώντας την ιατρική του θεραπεία. Όλοι προσέλαβαν δικηγόρους, οι μηνύσεις πέταξαν. Τα χειρότερα επρόκειτο να έρθουν.

Η Ανούσκα εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να αντεπιτεθεί. Ο δικηγόρος, Ayela, δήλωσε ότι ο Ντελόν ήταν έξαλλος με τη «μιντιακή θύελλα» που δημιούργησε ο μεγαλύτερος γιος του

Έξαλλος με τη «μιντιακή θύελλα»

Η πρώτη ρήξη στον πόλεμο των αδελφών ήρθε νωρίτερα φέτος, ένα εξάμηνο πριν, όταν ο 59χρονος Άντονι, του οποίου η μητέρα Νάταλι ήταν η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν, κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, την 33χρονη Ανούσκα, κόρη της Ολλανδέζας, μοντέλου και δημοσιογράφου Rosalie van Breemen, για «ψέματα» και «χειραγώγηση» επειδή φέρεται να απέκρυψε τα αποτελέσματα των γνωστικών τεστ που είχαν κάνει Ελβετοί γιατροί στον πατέρα τους.

Η Ανούσκα εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να αντεπιτεθεί. Ο δικηγόρος, Ayela, δήλωσε ότι ο Ντελόν ήταν έξαλλος με τη «μιντιακή θύελλα» που δημιούργησε ο μεγαλύτερος γιος του.

Αλλά το τρίτο αδελφάκι, ο αδελφός της Ανούσκα, ο 29χρονος Αλέν-Φαμπιέν, που ζει τώρα στο La Brûlerie, άλλαξε μέτωπο προς υπεράσπιση του Άντονι και κατέγραψε κρυφά την αδελφή του να «ψιθυρίζει υπονοούμενα» στο αυτί του πατέρα τους. Ακολούθησαν περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, κατηγορίες και μηνύσεις.

Οι πρωταγωνιστές επέμεναν ότι η διαμάχη δεν αφορά τα χρήματα- η διαθήκη του Ντελόν αφήνει τη μισή περιουσία του στην κόρη του και την άλλη μισή μοιράζεται μεταξύ των γιων του

Δεν αμφισβητούν τη διαθήκη του Ντελόν

Ο εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί ο Ντελόν σε ιατρική εξέταση και προέβλεψε να τον καταστήσει προστατευόμενο του δικαστηρίου, αφού υπέδειξε ότι ο ηθοποιός είχε «χάσει κάθε κρίση».

Ο Ayela και τα παιδιά είπαν ότι αυτό ήταν ανοησία. Μετά από μια δεύτερη ιατρική εξέταση, ο δικηγόρος είπε: «Ο κύριος Αλέν Ντελόν απάντησε στις ερωτήσεις … επιβεβαιώνοντας επομένως ότι η κρίση του δεν έχει χαθεί, σε αντίθεση με τις συκοφαντικές δηλώσεις που έγιναν στα μέσα ενημέρωσης».

Οι πρωταγωνιστές επέμεναν ότι η διαμάχη δεν αφορά τα χρήματα- η διαθήκη του Ντελόν αφήνει τη μισή περιουσία του στην κόρη του και την άλλη μισή μοιράζεται μεταξύ των γιων του.

Πρόκειται για μια άδικη κατανομή, την οποία όμως ισχυρίζονται ότι δεν αμφισβητούν.

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024