Στη Μύκονο βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν γνωστό εστιατόριο στο νησί των ανέμων, το οποίο φημίζεται για το σούσι του, για να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης συνδυάζοντας φυσικά και το φαγητό.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κρατούσε το χέρι της ραδιοφωνικής παραγωγού για αρκετή ώρα δείχνοντας την αγάπη που τρέφει προς εκείνη. Οι δυο τους έμειναν για τέσσερις μέρες στη Μύκονο αλλά δεν ήθελαν καμία δημοσιότητα.

Δεν εμφανίστηκαν ούτε στα Ματογιάννια ούτε σε κάποια κοσμική παραλία προτιμώντας ήσυχα μέρη προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Η αποκάλυψη από τη Μαρία Αντωνά για τη γνωριμία τους

Η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε ουσιαστικά με έμμεσο τρόπο ότι είναι σε σχέση με τον γνωστό παρουσιαστή, τονίζοντας πως θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της.

«Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη» ανέφερε για την πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές» συνέχισε η Μαρία Αντωνά.

Όσο για το αν την τρόμαξε η τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή της, η Μαρία Αντωνά απάντησε αρνητικά.