Η Μέγκαν Μαρκλ παρέλειψε να αναφερθεί στην κουνιάδα της Κέιτ Μίντλετον καθώς επαίνεσε τις ισχυρές γυναίκες γύρω της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της με θέμα «Άφρο γυναίκες και δύναμη» στην Κολομβία.

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι η μητέρα της είναι μία από τις γυναίκες που την εμπνέουν περισσότερο, προτού προσθέσει ότι η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη εκπλήξεις και αρκετά περίπλοκη.

Η Μέγκαν Μαρκλ απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της Doria Ragland και υπερηφανεύτηκε για την τρίχονη κόρη της Λίλιμπετ στην εκδήλωση στο θέατρο της πόλης Κάλι, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι καθόταν στο κοινό.

Η ιστορία της Μέγκαν Μαρκλ

Ανέφερε την ιστορία της για το πώς έγραψε στην Procter & Gamble σε ηλικία 11 ετών για να ζητήσει από το brand να αλλάξει τη σεξιστική διαφήμιση σαπουνιού και υποστήριξε ότι δείχνει τη σημασία του να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τη φωνή τους.

«Ενθαρρύνω την κόρη μας… στα τρία βρήκε τη φωνή της και είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό. Όσον αφορά εμένα, βρίσκω έμπνευση σε τόσες πολλές από τις δυνατές γυναίκες γύρω μου. Η μητέρα μου είναι μία από αυτές. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη. Βλέπεις κάτι λάθος και πηγαίνεις και το διορθώνεις. Ως γυναίκες είμαστε πολυάσχολες και επισκευαστές. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η εκπροσώπηση» υπογράμμισε.

Η 67χρονη Doria Ragland είναι η Αμερικανίδα μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ και πρώην σύζυγος του Τόμας Μαρκλ. Παντρεύτηκαν το 1979, αλλά χώρισαν το 1987 και μεγάλωσε μόνη την κόρη τους.

Μητέρα και κόρη είναι αρκετά κοντά, με την Doria Ragland να αποκαλεί τη Μέγκαν Μαρκλ «λουλούδι». Έδωσε το παρών στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 και φέρεται να μετακόμισε μαζί τους στην Καλιφόρνια το 2020.

Εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός και εκπαιδεύτρια γιόγκα και συνεργάστηκε με τη γηριατρική κοινότητα. Γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο και μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά της όταν ήταν μωρό.

Το 2020 έγινε απροσδόκητα σταρ αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για το Netflix.