Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο κρυφός γάμος της Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι, Τζέικ – Έρχεται και δεύτερη τελετή;

Ο κρυφός γάμος της Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι, Τζέικ – Έρχεται και δεύτερη τελετή;

Η ηθοποιός και ο γιος του ροκ σταρ φέρεται να σχεδιάζουν έναν δεύτερο γάμο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε η βρετανική «The Sun» πριν από μερικές εβδομάδες.

Είναι πλέον επίσημο: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανακοίνωσε το νέο της όνομα μετά τον γάμο της με τον Τζέικ Μπονγκιόβι τον Μάιο. Το όνομά της είναι Μίλι Μπόμπι Μπράουν Μπονγκιόβι, όπως άφησε να εννοηθεί στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η εικοσάχρονη πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν, μεταξύ των οποίων και μια που δείχνει το νέο της όνομα.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Μπράουν αποκάλυψε ότι ο εκκολαπτόμενος μουσικός της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι που του χάρισε η μητέρα της, Κέλι

Η Μπράουν και ο Μπονγκιόβι παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή με την παρουσία των «στενότερων» φίλων και της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του μοντέλου, Τζον Μπον Τζόβι, αναφέρει το People.

Μια πηγή δήλωσε μεταξύ άλλων στο πρακτορείο: «Ήταν μια πολύ χαμηλών τόνων, ρομαντική εκδήλωση».

Οι αρραβώνες

Τον Απρίλιο του 2023, η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, 19 ετών τότε, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μπονγκιόβι με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, με λεζάντα τους στίχους από το «Lover» της Τέιλορ Σουίφτ.

«Σε έχω αγαπήσει τρία καλοκαίρια τώρα, αγάπη μου, τα θέλω όλα», έγραψε.

Δύο μήνες αργότερα, το ζευγάρι έκανε ένα ιδιωτικό πάρτι αρραβώνων, όπου πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά σε λευκά μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και μια φωτεινή επιγραφή που έγραφε: «Mr & Mrs Bongiovi».

Η απόφαση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν να πάρει το επώνυμο του Τζέικ Μπονγκιόβι μετά τον μυστικό τους γάμο τον Μάιο έχει προκαλέσει φήμες για πολυάριθμους επικείμενους «γάμους» στον κοινωνικό τους κύκλο

Ο αρραβώνας τους ήρθε σχεδόν δύο χρόνια αφότου το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του, όταν μοιράστηκαν μια selfie τον Ιούνιο του 2021.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Μπράουν αποκάλυψε ότι ο εκκολαπτόμενος μουσικός της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι που του χάρισε η μητέρα της, Κέλι.

«Πάντα μου άρεσε αυτό το δαχτυλίδι, ανέκαθεν με εντυπωσίαζε, γι’ αυτό και το έδωσε στον Τζέικ», δήλωσε στο πρακτορείο. «Ήταν σε συνεννόηση για την όλη πρόταση γάμου. Μου αρέσει που μπορώ να έχω πάντα μαζί μου ένα κομμάτι της μαμάς μου».

Από τη στιγμή που συναντήθηκαν, η Μπράουν είπε ότι ένιωσε σαν να είχε επιτέλους συναντήσει το δικό της άνθρωπο. Η ίδια θυμήθηκε: «Έτρεξα στη μαμά μου και της είπα: «Πραγματικά μου αρέσει!». Αφού γνωριστήκαμε, ξέραμε ότι δεν θέλαμε ποτέ να φύγουμε ο ένας από το πλευρό του άλλου».

Δεύτερος γάμος;

Η ηθοποιός και ο γιος του ροκ σταρ φέρονται να σχεδιάζουν έναν δεύτερο, μεγαλύτερο γάμο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε η βρετανική «The Sun» πριν από μερικές εβδομάδες. Οι συμπρωταγωνιστές της Μπράουν στο «Stranger Things» και άλλοι επιφανείς καλεσμένοι αναμένεται να παρευρεθούν.

Η απόφαση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν να πάρει το επώνυμο του Τζέικ Μπονγκιόβι μετά τον μυστικό τους γάμο τον Μάιο έχει προκαλέσει φήμες για πολυάριθμους επικείμενους «γάμους» στον κοινωνικό τους κύκλο. Ο γάμος που σχεδιάζουν για τον Σεπτέμβριο αναμένεται να είναι μια μεγάλη εκδήλωση, όπου θα γιορτάσουν τον έρωτα τους μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους.

*Πληροφορίες από: The Independent

Sports in

«Συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ για Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» (pic)

Τελειωμένη παρουσιάζεται στην Αγγλία η μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024