Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάθιου Πέρι έδωσε μια περιουσία για κεταμίνη – Μέρα μέρα όσα οδήγησαν στον θάνατό του

Ο Μάθιου Πέρι έδωσε μια περιουσία για κεταμίνη – Μέρα μέρα όσα οδήγησαν στον θάνατό του

Ο Μάθιου Πέρι είχε εθιστεί σε τέτοιο βαθμό που έκανε πολλές ενέσεις χορήγησης κεταμίνης μέσα σε λίγες ώρες. Όσα προηγήθηκαν του θανάτου του από οξείες επιδράσεις του φαρμάκου.

Τα δικαστικά έγγραφα που έχουν αποσφραγιστεί στην υπόθεση του βοηθού του Μάθιου Πέρι, Kenny Iwamasa, αποκαλύπτουν ότι ο ηθοποιός είχε ξοδέψει τουλάχιστον 55.000 δολάρια σε 55 φιαλίδια κεταμίνης και πολλές ενέσεις 29 ημέρες πριν από τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

Τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Us Weekly περιγράφουν μια σειρά από απανωτά μηνύματα από τον Kenny Iwamasa που ζητούσε περισσότερη κεταμίνη σχεδόν κάθε ημέρα, με τουλάχιστον μία φορά να εμπλέκεται σε παράνομες διαπραγματεύσεις τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περγράφουν επίσης πως ο Μάθιου Πέρι και ο Kenny Iwamasa συνάντησαν τον διαβόητο πλέον γιατρό που συνελήφθη, γνωστό ως Dr. P. (Dr. Salvador Plasencia) σε ένα πάρκινγκ για ενέσεις κεταμίνης στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, ενώ ο γιατρός και ο βοηθός του Μάθιου Πέρι αντάλλαξαν χιλιάδες σε μετρητά για φιαλίδια του φαρμάκου.

Η κεταμίνη έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ως γενικό αναισθητικό, ενώ οι γιατροί το συνταγογραφούν για περιπτώσεις κατάθλιψης. Μερικοί χρησιμοποιούν επίσης την κεταμίνη για τις παραισθησιογόνες ιδιότητές της που μπορεί να γίνουν επικίνδυνες όταν λαμβάνεται για ψυχαγωγία.

Όταν παρέλυσε από την κεταμίνη ο Μάθιου Πέρι

Επιπλέον, σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Dr. P. πήγε στο σπίτι του Μάθιου Πέρι για να του κάνει ένεση -μια φορά ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ο ηθοποιός είχε ήδη λάβει θεραπεία με έγχυση κεταμίνης και η διπλή χορήγηση τον έκανε να μην μπορεί να μιλήσει ή να κινηθεί.

Σε μια ακόμα περίπτωση, μόλις 9 ημέρες μετά την παράνομη αγορά 25 φιαλιδίων κεταμίνης από την πηγή του, ο Iwamasa αγόρασε παράνομα άλλα 25 φιαλίδια για 6.000 δολάρια. Έκανε ένεση στον Μάθιου Πέρι έξι φορές την ημέρα. Κατά τη διάρκεια 72 ωρών του έκανε ένεση τουλάχιστον 18 ακόμη φορές.

Την ημέρα του θανάτου του, ο βοηθός του Μάθιου Πέρι του έκανε ένεση άλλες τρεις φορές, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο τζακούζι του σπιτιού του. Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν «κάνε μου μια μεγάλη δόση».

Για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι κατηγορούνται ο Iwamasa, o Plasencia, η Jasveen Sangha (γνωστή και ως «βασίλισσα της κεταμίνης»), ο Dr. Mark Chavez και ο Erik Fleming. Ο Iwamasa ομολόγησε την ενοχή του σε μια κατηγορία.

30 Σεπτμεβρίου

Ο Iwamasa και ο Μάθιου Πέρι συνάντησαν τον Dr. P. στο σπίτι του ηθοποιού. Ο Dr. P. του έκανε δύο ενέσεις κεταμίνης.

Άφησε πίσω του τουλάχιστον ένα φιαλίδιο κεταμίνης και πολλές σύριγγες. Ο Iwamasa τον πλήρωσε 4.500 δολάρια για την κεταμίνη.

2 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa ζητά μέσω ενός κωδικοποιημένου μηνύματα να αγοράσει οκτώ φιαλίδια κεταμίνης. Την ίδια ημέρα αγοράζει παστίλιες κεταμίνης από τον Dr. P. για περίπου 2.000 δολάρια.

4 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa στέλνει άλλο ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στον Dr. P. λέγοντας ότι έκανε με επιτυχία την ένεση στον Μάθιου Πέρι και ότι θα πρέπει να αγοράσει περισσότερα φιαλίδια κεταμίνης. Ο Dr. P. του απάντησε ότι ανακτά αυτή τη στιγμή 4 φιαλίδια από την πηγή του.

6 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa ζητά από τον Dr. P. περισσότερη κεταμίνη επειδή του έχει μείνει μόνο ένα φιαλίδιο. Ο Dr. P. πηγαίνει στο σπίτι του Μάθιου Πέρι, του κάνει ένεση και πουλάει στον Iwamasa ένα ή περισσότερα φιαλίδια κεταμίνης έναντι μετρητών.

7-8 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa στέλνει μηνύματα στον Dr. P. αναζητώντας περισσότερη κεταμίνη και τον ρωτά αν θα μπορούσε να πληρώσει με κάτι εκτός από μετρητά επειδή «είναι δύσκολο να φτάσει στην τράπεζα με όλα αυτά που συμβαίνουν». Ο Dr. P. του απαντά ότι έχει δύο φιαλίδια κεταμίνης να του πουλήσει και να τον συναντήσει αμέσως μετά στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Santa Monica’s Third Street Promenade για να κάνει τη συμφωνία.

Ο Iwamasa λέει στον Dr. P. ότι έστειλε 3.000 δολάρια με ηλεκτρονική πληρωμή και ότι «φέρνω άλλα 3.000 δολάρια φεύγοντας τώρα». Ο Dr. P. πουλά τα δύο φιαλίδια για 6.000 δολάρια στις 12:30 το πρωί της 8ης Οκτωβρίου.

10 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa οδηγεί τον Μάθιου Πέρι σε συνάντηση με τον Dr. P. σε έναν δημόσιο χώρο στάθμευσης, όπου ο Dr. P. λαμβάνει μερική πληρωμή. Κάνει ένεση στον ηθοποιό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Παρέχει επίσης στον Iwamasa επιπλέον φιαλίδια κεταμίνης.

Ο Iwamasa στέλνει επίσης μήνυμα στον Erik Fleming, επιδιώκοντας να αγοράσει ακόμη περισσότερη κεταμίνη. Ο Fleming του απαντά ότι μπορεί να πάρει φιαλίδια κεταμίνης των 10 ml για 300 δολάρια και ζητά μια αμοιβή 1.000 δολαρίων.

12 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa στέλνει μηνύματα στον Dr. P. «έχω τα μετρητά σας, συγγνώμη για την αναμονή». Και του ζητά να αγοράσει επιπλέον κεταμίνη. Στη συνέχεια ζητά από τον Dr. P. να έρθει στο σπίτι του Μάθιου Πέρι για να του χορηγήσει κεταμίνη, παρόλο που γνώριζε ότι ο ηθοποιός είχε μόλις λάβει θεραπεία νωρίτερα εκείνη την ημέρα από γιατρό.

Ο Dr. P. φτάνει και του χορηγεί μια μεγάλη δόση κεταμίνης η οποία του προκαλεί μια ανεπιθύμητη ιατρική αντίδραση, κάνοντάς τον να παραλύσει. Κάτι που οδήγησε τον Iwamasa να πει «ας μην το ξανακάνουμε».

13 – 14 Οκτωβρίου

Ο Fleming παραδίδει ένα δείγμα φιαλιδίου κεταμίνης στο σπίτι του Μάθιου Πέρι με αντάλλαγμα την πληρωμή. Ο Iwamasa τον ρώτησε πόσα μπουκάλια θα μπορούσε να αποκτήσει. Ο Fleming του λέει ότι μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε παραγγελία. Ο Iwamasa λέει στον Fleming ότι θα αγοράσει 25 φιαλίδια για 5.500 δολάρια και επιπλέον 500 δολάρια. Ο Fleming παραδίδει τα 25 φιαλίδια στο σπίτι του Μάθιου Πέρι την επόμενη ημέρα.

23 – 24 Οκτωβρίου

Εννέα ημέρες αργότερα, ο Iwamasa στέλνει στον Fleming ένα μήνυμα ζητώντας να αγοράσει περισσότερη κεταμίνη. «Μπορούμε να κάνουμε ξανά το ίδιο όπως την προηγούμενη φορά τις επόμενες δύο ημέρες;». «Θες την ίδια ποσότητα; Φέρε 5.500 δολάρια όσο το δυνατόν συντομότερο για να τα έχεις μέχρι το βράδυ» του απαντά ο Fleming.

Πηγαίνει στο σπίτι του Μάθιου Πέρι για να πάρει τα χρήματα για τη συμφωνία και επιστρέφει την επόμενη ημέρα με τουλάχιστον 25 φιαλίδια κεταμίνης. Στη συνέχεια, ο Iwamasa χορηγεί τουλάχιστον έξι δόσεις κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι, κάτι που επαναλαμβάνεται για τις επόμενες τρεις ημέρες.

27 Οκτωβρίου

Ο Dr. P. επικοινωνεί με τον Iwamasa με μια προσφορά να του πουλήσει επιπλέον κεταμίνη για τον Μάθιου Πέρι. «Ξέρω ότι είπες να κάνεις ένα διάλειμμα. Στο μεταξύ έκανα στοκ. Δεν είμαι σίγουρος πότε σκοπεύεις να συνεχίσεις, αλλά σε περίπτωση που είμαι εκτός πόλης αυτό το Σαββατοκύριακο, έχω αφήσει προμήθειες σε μια νοσοκόμα μου. Μπορώ πάντα να την ενημερώσω για το σχέδιο. Θα επιστρέψω στην πόλη την Τρίτη».

28 Οκτωβρίου

Ο Iwamasa χορηγεί τουλάχιστον τρεις δόσεις κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι, ο οποίος αφήνει την τελευταία του πνοή την ίδια μέρα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Sports in

«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γιουρτσεβέν»

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, αλλά ζήτησε κάποιες μέρες προθεσμία για να υπογράψει το συμβόλαιο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024