Ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε ξανά χαμογελαστός καθώς συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ για ένα σημαντικό οικογενειακό ορόσημο, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ είναι απούσα εν μέσω των φημών για επικείμενο διαζύγιό τους.

Ο Μπεν Άφλεκ συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ για να στείλουν την κόρη τους Violet στο κολέγιο το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η σύζυγος του λαμπερού ηθοποιού Τζένιφερ Λόπεζ απουσίαζε από τη σημαντική οικογενειακή στιγμή.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail, ο 52χρονος ηθοποιός ήταν χαρούμενος και χαλαρός, καθώς απολάμβανε το δείπνο με την Τζένιφερ Γκάρνερ, τη 18χρονη Violet και τον 15χρονο Fin, στην πόλη New Haven του Κονέκτικατ το Σάββατο.

Η χαρούμενη περίσταση ήρθε εν μέσω των φημών ότι ο γάμος του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ οδεύει προς το διαζύγιο, με τον ηθοποιό να μη φορά τη βέρα του κατά τη διάρκεια της εξόδου.

Παρά τον στενό δεσμό της με τη Violet, η 52χρονη Τζένιφερ Λόπεζ ήταν απούσα από τη σημαντική εκδήλωση – ορόσημο.

Η οικογένεια απόλαυσε το δείπνο της πριν συνεχίσουν για μια χαλαρωτική βόλτα στην περιοχή. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ο Μπεν Άφλεκ αγκάλιασε τον 15χρονο Fin.

Εμφανίστηκαν πραγματικά χαλαροί και άνετοι καθώς απολάμβαναν την καλοκαιρινή ημέρα ενόψει της σημαντικής στιγμής για τη Violet.

Ο Μπεν Άφλεκ και  η Τζένιφερ Λόπεζ ζουν χωριστά

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν παντρεμένη με τον Μπεν Άφλεκ από το 2005 έως το 2018 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (τη Violet, τον Fin και τον 12χρονο Samuel).

Η Violet αποφοίτησε από το σχολείο νωρίτερα μέσα στη χρονιά και η μητέρα της μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση που σηματοδοτεί τη στιγμή στο Instagram της.

Η ηθοποιός εθεάθη να ξεσπά σε κλάματα για τη σημαντική στιγμή της κόρης της. «Πες μου ότι έχεις πτυχιούχο χωρίς να μου πεις ότι έχεις πτυχιούχο» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η νέα οικογενειακή έξοδος έρχεται εν μέσω φημών ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ οδεύουν προς το διαζύγιο. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια λέγεται ότι ζουν χωριστά, με την DailyMail να αναφέρει ότι έχουν προετοιμάσει τα έγγραφα του διαζυγίου για να τα καταθέσουν αργότερα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επισκέφθηκε τον Μπεν Άφλεκ στο σπίτι του για τα γενέθλιά του, ενώ στη συνέχεια πέρασε το βράδυ με φίλους της σε μια συναυλία του Bruno Mars. Ωστόσο, η ίδια είχε περάσει μόνη τα γενέθλιά της τον περασμένο μήνα.