Η Κάιλι Τζένερ φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της Τίμοθι Σαλαμέ σύμφωνα με νέες αναφορές.

«Είναι απίστευτα χαρούμενη μαζί του. Ποτέ δεν ήταν ερωτευμένη έτσι στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στο περιοδικό People.

«Η οικογένειά της τον αγαπάει. Είναι τόσο διακριτικός και έχει πάντα τη στήριξή της. Είναι πολύ gentleman και όλα όσα αξίζει η Κάιλι Τζένερ» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η πηγή.

Η αναφορά έρχεται αφού ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Κάιλι Τζένερ πέρασε χρόνο μαζί για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της στις Μπαχάμες με μερικούς από τους στενούς της φίλους.

Το λαμπερό ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το ιδιωτικό αεροπλάνο της ιδρύτριας της Kyle Cosmetics τη Δευτέρα. Ήταν casual ντυμένοι και οι δύο και φορούσαν μάσκες, θέλοντας να περάσουν απαρατήρητοι.

Η Κάιλι Τζένερ μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τους εορτασμούς των γενεθλίων της. Σε μερικά από αυτά ήταν ο 2χρονος γιος της Aire και η καλύτερή της φίλη Anastasia Karanikolaou.

Ενώ ο Τίμοθι Σαλαμέ απουσίαζε από την ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ για τα γενέθλιά της, οι θαυμαστές τους ήταν σίγουροι ότι τον εντόπισαν στο φόντο κάποιων φωτογραφιών που μοιράστηκε στο Instagram.

Αρκετοί ακόλουθοι της Κάιλι Τζένερ παρατήρησαν έναν άντρα που φορούσε ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ στο φόντο των φωτογραφιών της. Στεκόταν πίσω από μια κρεμάστρα ρούχων και υπέθεσαν αμέσως ότι ήταν ο 28χρονος σταρ του Dune.

Τρυφερές στιγμές για Κάιλι Τζένερ – Τίμοθι Σαλαμέ

Το ζευγάρι, που συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά τον Απρίλιο του 2023, κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους όταν επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους στην παγκόσμια περιοδεία της Beyonce «Renaissance» τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.

Μήνες αργότερα απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα στο US Open. Οι κάμερες μάλιστα τους απαθανάτισαν να ανταλλάσσουν φιλιά σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα ενώ παρευρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο.

Η Κάιλι Τζένερ πυροδότησε τις φήμες χωρισμού όταν αρνήθηκε να μιλήσει για τον Τίμοθι Σαλαμέ κατά τη διάρκεια του προφίλ της που δημοσιεύτηκε στους New York Times τον Μάρτιο, σημειώνοντας πως δεν ήθελε να μιλήσει για προσωπικά πράγματα.

Ωστόσο, εμφανίστηκαν δημόσια για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες τον Ιούλιο, καθώς πήγαν να δουν μια ταινία στο TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας.