Ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει την Αναστασία Γιούσεφ σε πανηγύρι στην Εύβοια να χορεύει twerk κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν κάποιες ημέρες, η δημοφιλής χορεύτρια, βρέθηκε σε ένα πανηγύρι στην Εύβοια, όπου ήταν προσκεκλημένη ώστε να διασκεδάσει τον κόσμο με τις χορογραφίες της.

Η χορεύτρια, η οποία φορούσε ένα sexy & chic σύνολο βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος και χόρεψε υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών.

Ένα άτομο που παρευρίσκονταν στο πανηγύρι, απαθανάτισε την στιγμή και την μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, γράφοντας στην λεζάντα: «Εντωμεταξύ εγώ να χορέψω την Ιτιά πήγα, αλλά τελικά την χόρεψε η Γιούσεφ αστεράκια μου».

Τα κακόβουλα σχόλια δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, με έναν χρήστη να γράφει: Στην κυριολεξία όμως, είμαστε για τα πανηγύρια. Παραδοσιακό πανηγύρι κατα τα άλλα», ενώ άλλος έγραψε: Θα τρέχουμε στο πιο ψηλό βουνό μου φαίνεται για να βρούμε κανονικό πανηγύρι πλέον».

Κάποιος τρίτος, ανέφερε: «Μερακλής ο πρόεδρος του χωριού που το διοργάνωσε» με κάποιον να του απαντάει: «Άντε και πανηγύρι με Σνικ, Τρανό και Light».

Η Ανασδτασία Γιούσεφ, η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή στα social media, έχει γίνει πολλάκις αποδέκτης σεξιστικών σχολίων και όπως φαίνεται οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν χρόνο για να την επικρίνουν για τον χορό της.