Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε διακοπές στην Κέρκυρα – Έπινε σφηνάκια σε μπαρ του νησιού

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε διακοπές στην Κέρκυρα – Έπινε σφηνάκια σε μπαρ του νησιού

Η αγαπημένη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε στο νησί της Κέρκυρας για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις υποχρεώσεις της.

Ένα από τα πιο διάσημα «Φιλαράκια» του κόσμου, η δικιά μας Τζένιφερ Άνιστον, απόλαυσε τις διακοπές της στην Κέρκυρα όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις υποχρεώσεις της.

Ήταν ο music artist manager Μάριος Παπαδάτος που ανέβασε σχετικό post στο προφίλ του στο Instagram με την ηθοποιό να πίνει ένα σφηνάκι σε γνωστό μπαρ του νησιού.

«Λίγες μέρες πριν το πιο διάσημο Φιλαράκι μάς επισκέφτηκε» σημείωσε ο Μάριος Παπαδάτος. «Τζένιφερ Άνιστον, μας τίμησες και σε ευχαριστούμε! Είσαι σπάνιο είδος», ήταν το σχόλιο που σημείωσε για τη διάσημη ηθοποιό.

Η Τζένιφερ Άνιστον πίνει σφηνάκια στην Κέρκυρα

Η Τζένιφερ Άνιστον πίνει σφηνάκια στην Κέρκυρα

Το αντίο της Άνιστον στον Μάθιου Πέρι

Η επίσκεψη της λαμπερής ηθοποιού στη χώρα μας έρχεται εν μέσω των εξελίξεων γύρω από τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι και των κατηγοριών σε άμεσα εμπλεκόμενα άτομα στον θάνατό του.

Ενώ είχαν περάσει δύο εβδομάδες από τον θάνατό του, η διάσημη ηθοποιός είχε τιμήσει τον συνάδελφό της, θρηνώντας για τον πρόωρο θάνατό του στα 54 του χρόνια.

«Αυτό με έκοψε βαθιά. Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty συνοδεύτηκε με ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει» είχε αναφέρει στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι το πένθος «σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης επειδή σου δόθηκε η ευκαιρία να αγαπήσεις κάποιον τόσο βαθιά».

«Και εμείς τον αγαπήσαμε πραγματικά βαθιά» συνέχισε η Τζένιφερ Άνιστον. «Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας».

Η λαμπερή ηθοποιός σημείωνε επίσης ότι ο αείμνηστος Μάθιου Πέρι ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν και ότι η ζωή του «κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό».

«Και το αγόρι αυτό κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό» έγραψε η Άνιστον. «Μας έκανε όλους να γελάμε. Και γελούσε πολύ».

Sports in

Οι διαιτητές των ρεβάνς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Ο Ισπανός Μουνουέρα θα διευθύνει τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Λανς – Ο Λιθουανός Ρούμσας στο Σάμροκ-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024