Δεν διακρίνονται όλα τα ζώδια για τον αισθησιασμό και το πάθος τους. Ορισμένα ζώδια καταφέρνουν να τα συνδυάσουν όλα και δημιουργούν έναν εκρηκτικό ερωτικό συνδυασμό και κάποια άλλα λιγότερο. Εκείνο το ζώδιο όμως που εκπέμπει αξεπέραστη γοητεία και σεξαπίλ και δύσκολα μπορεί κάποιος/α να του αντισταθεί δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό (φυσικά και το περιμένατε).

Ο Σκορπιός έχει πάθος για ζωή, τεράστια φαντασία και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο σεξ. Έχει αυτό το «κάτι» που τον κάνει να ξεχωρίζει και έλκει αμέσως τους γύρω του.

Ο Σκορπιός κινείται μυστικά καθώς κανείς δεν θέλει να γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του και αυτό ακριβώς το στοιχείο, τον κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητο

Πρόκειται για ένα θερμό ζώδιο, τολμά και αναμφίβολα ο τίτλος του πιο sexy ζωδίου του ανήκει δικαιωματικά, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Αν κάτι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει και επιδιώκει πάντα να υπάρχει μυστήριο καθώς αυτό είναι που κάνει το σεξ ακόμη καλύτερο.

Κινείται μυστικά καθώς κανείς δεν θέλει να γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του και αυτό ακριβώς το στοιχείο, τον κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητο. Το σεξ μαζί του είναι μια εμπειρία και ο Σκορπιός ξέρει πώς να την κάνει αξέχαστη χωρίς ταμπού και όρια.

* Πηγή: Grace