Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου συγγενείς και φίλοι στους τρεις νεαρούς που έχασαν τη ζωή τους μετά την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός αυτοκινήτου και ενός mini bus.

Πρόκειται για τον 19χρονο Νίκο Τζαγκαράκη, τον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη και τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδη, ενώ ανάμεσα στους επιζώντες, η 22χρονη Μαρία, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον Νίκο Τζαγκαράκη στις 18:00 το στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, ενώ η εξόδιος ακολουθία για τον Θοδωρή Τζανίδη, θα τελεστεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές. Δεν έχει γίνει γνωστό ο ιερός ναός και η ώρα που θα τελεστεί η κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου Συμιανάκη.

Ο 20χρονος Θοδωρής Τζανίδης

Ο 19χρονος Νίκος Τζαγκαράκης

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Συμιανάκης

Ώρες αγωνίας για την 22χρονη

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Μαρία, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου οι τρεις νέοι και η 22χρονη που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ επέστεφαν στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει όχημα, με συνέπεια να συγκρουστεί με το βαν.

Αρχικά από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί ενώ ο τρίτος νεαρός άφησε τη τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, με τη νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα η κοπέλα είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.