Μετά από μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα η επιστροφή στην καθημερινότητα σας κάνει να αναπολείτε αυτές τις στιγμές. Όμως, μην απογοητεύεστε διότι αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μία καινούργια σεζόν η οποία θα σας εμπνεύσει με καινοτόμες στιλιστικές ιδέες που θα δείχνετε και πάλι εντυπωσιακές και στιλάτες. Είστε λάτρεις των παντελονιών αλλά αυτή η μεταβατική περίοδος ακόμη δεν σας αφήνει να τα φορέσετε χωρίς να ζεσταίνεστε; Οι βερμούδες λοιπόν είναι η λύση για εσάς. Είναι κάτι ενδιάμεσο του shorts και του παντελονιού και ότι πρέπει για αυτόν τον καιρό, εκπνέουν ένα street style αλλά ταυτόχρονα με το κατάλληλο outfit δείχνουν και κομψές.

Όπως και τα σορτς έτσι και οι βερμούδες είναι διαχρονικές και σας δίνουν την δυνατότητα να τις φοράτε από το πρωί έως το βράδυ και να είστε άνετες και χαλαρές καθημερινά στο γραφείο μέχρι και στη βόλτα σας. Εμπνευσμένες από την αντρική γκαρνταρόμπα μεταμορφώνονται σε άκρως θηλυκές με τους σωστούς συνδυασμούς όπως με λινά πουκάμισα ή γιλέκα, T-shirts, απλές μπλούζες με στάμπες. Ολοκληρώστε το σύνολο με σανδάλια για περπάτημα την μέρα, μοκασίνια με στιλάτες κάλτσες από μέσα,με sneakers, με slingback γόβες, mules και πέδιλα το βράδυ συνοδεύοντας το outfit με εντυπωσιακές τσάντες και κοσμήματα.

Παρακάτω θα συναντήσετε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές βερμούδες που πιστεύουμε θα ταιριάξουν σε όλες και σε όλα τα στιλ.

Thierry Colson

Staud

Ancient Kallos, Aesthet

Max Mara

BSB

BSB

Asceno

Brunello Cucinelli

H&M

Loro Piana

H&M

Zara

Asceno

Zara

Emme by Marella, Notos

Zeus + Dione, Aesthet

Dolce & Gabbana

Loewe

Prada

The Row

Κεντρική Φωτογραφία: lisaifi

Πηγή: Grace