Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Η κυβέρνηση του 1% ό,τι δεν δίνει για πυρασφάλεια το δίνει για προπαγάνδα

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση του 1% ό,τι δεν δίνει για πυρασφάλεια το δίνει για προπαγάνδα

«Σε πέντε χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας. Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα», υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Βολές στην κυβέρνηση για την απορροφητικότητα του Ταμείου Ανάκαμψης στο πεδίο της πολιτικής προστασίας και της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ».

Συνεχίζει λέγοντας «πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%! 1% αποτελεσματικότητα», ενώ προσθέτει ότι «σε πέντε χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας. Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα».

Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διερωτάται για το «ποια από τις δικαιολογίες του βίντεο προσβάλλει περισσότερο την αξιοπρέπειά μας;».

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων στο βίντεο που παρέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται ρεπορτάζ του in για τους λόγους τους οποίους παρότι το Ταμείο Ανάκαμψης διαθέτει πάνω από 556 εκατ. ευρώ για την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση, έχουν απορροφηθεί μόλις 5,34 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Μπαρτζώκα, το πιο δυνατό ρόστερ και η… διαχείριση (vids)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τα δυνατά φιλικά παιχνίδια και η διαχείριση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024