Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Μπαρτζώκα, το πιο δυνατό ρόστερ και η… διαχείριση (vids)

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Μπαρτζώκα, το πιο δυνατό ρόστερ και η… διαχείριση (vids)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τα δυνατά φιλικά παιχνίδια και η διαχείριση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν, καθώς σε μερικές μέρες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ, στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει από την αρχή τους περισσότερους από τους παίκτες του.

Ο προπονητής των Πειραιωτών θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας σχεδόν με όλους τους παίκτες του.

Μοναδικοί που ίσως να πάρουν κάποιες έξτρα μέρες άδειας είναι εκείνοι που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η σεζόν των ερυθρόλευκων ξεκινάει επίσημα με το Σούπερ Καπ το οποίο θα γίνει το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Ρόδου. Πριν από αυτό ο Ολυμπιακός θα δώσε επτά φιλικά προετοιμασίας.

Οι επτά φιλικές αναμετρήσεις της pre season

3 Σεπτεμβρίου με Μαρούσι στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών)

6 Σεπτεμβρίου με Μακάμπι Τελ Αβίβ (φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη)

10 Σεπτεμβρίου με Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών)

14-15 Σεπτεμβρίου Τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε

22-23 Σεπτεμβρίου δύο φιλικά με την Τραπάνι στην Ιταλία

Το ρόστερ του Ολυμπιακού και η… διαχείριση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί το πιο γεμάτο ρόστερ των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια, στο οποίο υπάρχουν τουλάχιστον δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση.

Στα γκαρντ υπάρχουν οι Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ που μπορεί να αγωνιστεί επίσης στη θέση του shooting guard αλλά και σε αυτή του small forward.

Στα γκαρντ υπάρχει επίσης και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος περίπου στις αρχές του Γενάρη και θα είναι ένα έξτρα «όπλο» στην φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν.

Στο «3» υπάρχει ο Κώστας Παπανικολάου, με την front line να είναι μία εκ των κορυφαίων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκεί υπάρχουν οι Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς και Φίλιπ Πετρούσεφ που αγωνίζονται στο «4», αλλά και οι Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μόουζες Ράιτ που αγωνίζονται στη θέση του σέντερ.

Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως ο Πίτερς θα μετατοπιστεί στο «3», ούτως ώστε να μοιραστούν την θέση του power forward οι Βεζένκοφ και Πετρούσεφ.

Βέβαια όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο εικασίες, καθώς μόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πως να διαχειριστεί τον καθένα από αυτούς και ποιος θα είναι ο ρόλος τους στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχουν οι καλύτεροι δυνατοί παίκτες και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είναι εκ των κορυφαίων κόουτς της Ευρώπης ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Sports in

Γκουαρντιόλα: «Έχουμε 70 ματς ακόμα…»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τσέλσι και αναφέρθηκε στην τεράστια σεζόν που έχει η ομάδα του μπροστά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024