Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στην ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων.

Την Δευτέρα (19/8) το μεσημέρι, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έδωσαν το πρώτο «ραντεβού» της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΣΕΦ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ξεκίνησε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά για τη νέα αγωνιστική σεζόν, περνώντας από εργομετρικές εξετάσεις, υπό την καθοδήγηση του νέου γυμναστή, Αντώνη Λάππα.

Μοναδικές απούσες από την «πρώτη» του Θρύλου στο ΣΕΦ οι Ιβάνα Ράτζα, Κίρα Λάμπερτ, Ρεμπέκα Τόμπιν και Μέριτ Χέμπε, οι οποίες θα ενσωματωθούν, τις επόμενες ημέρες, στην προετοιμασία.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Καλή σεζόν, με υγεία! Ξεκινήσαμε, σήμερα, με τα εργομετρικά. Λείπουν κάποιες αθλήτριες, όμως από την άλλη βδομάδα θα είναι εδώ όλο το ρόστερ και θα ξεκινήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας και την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά. Είμαστε πολύ τυχεροί και ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τη διοίκηση, γιατί ήταν μια περίοδος που δεν μας έλειψε τίποτα και χτίσαμε ένα ρόστερ με τις πρώτες επιλογές που είχαμε. Οι πρώτες μας επιλογές ήρθαν στην ομάδα!

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Οι στόχοι παραμένουν πολύ υψηλοί. Φέτος, έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού! Είναι πολύ τιμητικό για εμάς που ανήκουμε σε αυτόν τον σύλλογο, πόσο μάλλον σε αυτή την περίοδο, στα 100 χρόνια. Στόχος μας είναι το νταμπλ. Στην Ευρώπη, ανήκουμε στις 16 καλύτερες ομάδες, παίζουμε στην Euroleague και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να δείξουμε τη δυναμική της ομάδας και στην Ευρώπη».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Εύχομαι, αρχικά, καλή χρονιά, με υγεία. Αυτό έχει σημασία, πάνω από όλα. Ξεκινάμε με πολλή όρεξη, ίδιους στόχους, υψηλούς και νέα πρόσωπα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και από εκεί και πέρα, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στην Ευρώπη, να ανταγωνιστούμε πολύ καλές ομάδες και να κάνουμε ό,τι καλύτερο.

Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Φέτος, είναι τα 100 χρόνια και θα προσπαθήσουμε σε όλα τα τμήματα να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, για να το γιορτάσουμε όπως πρέπει».