Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους Σίξερς ο Γιαμπουσέλε (pic)

Οριστικό: Αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους Σίξερς ο Γιαμπουσέλε (pic)

Μεγάλο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης που χάνει τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των Σίξερς.

Αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και… μετακομίζει στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε! Ο Γάλλος διεθνής πάουερ φόργουορντ επιστρέφει στο ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2017-19 με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Σίξερς.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άντριαν Βονιαρόφσκι, ο Γιαμπουσέλε ήρθε σε συμφωνία για μία σεζόν με τους Σίξερς. Το ποσό που έχει λαμβάνειν από τη νέα ομάδα του ανέρχεται στα 2,1 εκατ. δολάρια. Όμως, για να αποδεσμευτεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, o όρος buy out στο συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα» προβλέπει 2,5 εκατ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε από το 2021 και το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει στο τέλος της σεζόν 2024-25. Όμως, ο ίδιος αποφάσισε να μην περιμένει και να επιστρέψει άμεσα στο ΝΒΑ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Γιαμπουσέλε οδήγησε την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται στο NBA με τους Σίξερς. Μια κίνηση, που και αποδυναμώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει τα δεδομένα στη Euroleague.

Sports in

Χάαλαντ: «Αστείος ο Κουκουρέγια, πέρσι ζητούσε τη φανέλα μου και μετά κορόιδευε»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν άφησε ασχολίαστο το τραγούδι του Κουκουρέγια μετά την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία και ο Νορβηγός του έδωσε «πληρωμένη» απάντηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024