Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΠΑΕ Άρης με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη καθίσματος εντός του αγωνιστικού χώρου από οπαδό της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της Superleague.

«Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΔΕΑΒ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Άρης θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στη δεύτερη αγωνιστική παίζει και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στις Σέρρες (24/8, 20:00).

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».