Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Χαμός στην Ηγουμενίτσα για το τρόπαιο του Conference League (pics)

Ολυμπιακός: Χαμός στην Ηγουμενίτσα για το τρόπαιο του Conference League (pics)

Η Ηγουμενίτσα ήταν ο επόμενος σταθμός του τροπαίου του Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Συνεχίζεται η «θρυλική» περιοδεία, με τον κόσμο στην Ηγουμενίτσα να θαυμάζει από κοντά το τρόπαιο του Europa Conference League.

Χιλιάδες κόσμου υποδέχτηκαν την ευρωκούπα του Ολυμπιακού, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όμως παρόλα αυτά ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», ενώ η κούπα βγήκε για λίγο και έξω από τον εσωτερικό χώρο τη στιγμή που άναψαν τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά.

Να σημειωθεί πως η περιοδεία συνεχίζεται χωρίς την κούπα του Youth League, καθώς θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή των Νέων στη Βραζιλία για τον τελικό με τη Φλαμένγκο.

Δείτε εικόνες από την Ηγουμενίτσα:

Διεκδικούν το Διηπειρωτικό οι Νέοι

Σε ρυθμούς Διηπειρωτικού κινούνται πλέον άπαντες στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να αρχίζουν αύριο το μεσημέρι το ταξίδι τους για την Βραζιλία, όπου στις 24 Αυγούστου (22:00) θα αντιμετωπίσουν την Φλαμένγκο με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πριν από λίγους μήνες τρέλαναν ολόκληρη την Ευρώπη με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και την κατάκτηση του UEFA Youth League, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για το Ρίο Ντε Τζανέιρο από το «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:00. Ένα πολύωρο και δύσκολο ταξίδι, που θα έχει ενδιάμεση στάση τη Φρανκφούρτη.

Η βραζιλιάνικη ομάδα κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20 και θα αναμετρηθεί με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίες είναι πρωταθλητές Ευρώπης Κ20, για να αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα στον κόσμο, σε επίπεδο Νέων.

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA και έτσι οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή την ιστορική αναμέτρηση, για την οποία η ζήτηση είναι μεγάλη, καθώς τα εισιτήρια για το ματς γίνονται… καπνός!

Sports in

«Συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ για Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» (pic)

Τελειωμένη παρουσιάζεται στην Αγγλία η μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024