Λίγες ώρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του στην Super League, με αντίπαλο τη Λαμία, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του του Αντρές Ρόα.

Ο 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ουρακάν της Αργεντινής, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Αγρινίου.

Ο Ρόα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι (με δανεισμούς σε νεαρή ηλικία στην Ουνιαουτόνομα και την Ουνιόν Μαγκνταλένα), με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κολομβίας το 2015, ενώ το διάστημα αυτό χρίστηκε και διεθνής.

Έχει δύο συμμετοχές με την εθνική ανδρών, όντας μέλος της αποστολής στο Κόπα Αμέρικα του 2016, ενώ την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Κ23 της χώρας.

Το 2018 πήγε για πρώτη φορά στην Αργεντινή, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Ουρακάν, και ακολούθησαν η Ιντεπεντιέντε και η Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Το 2023 αγωνίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Αλ Μπατίν της Σαουδικής Αραβίας και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ουρακάν.