Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
A Βola: «Ο Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό για να πάει στην Σπόρτινγκ»

A Βola: «Ο Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό για να πάει στην Σπόρτινγκ»

Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που κάνουν λόγο για πίεση του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό για να τον αφήσει να αποχωρήσει με προορισμό την Λισαβόνα…

Επιμένουν οι Πορτογάλοι οι οποίοι και σήμερα κάνουν λόγο για πρέσινγκ του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μεταγραφεί στην Σπορτινγκ Λισαβόνας.

Αυτή τη φορά η «A Bola» σημείωσε ότι ο αρχηγός των πράσινων θα εντείνει την πίεσή του προς το «τριφύλλι», σε μια εβδομάδα που τα «λιοντάρια« έχουν την πρόθεση να κλείσουν την υπόθεση φορ είτε με την πολυπόθητη προσθήκη του Ιωαννίδη, είτε με το plan b, το οποίο είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα.

Η A Bola επιμένει ότι ο Ιωαννίδης θέλει να μετακομίσει στη Λισαβόνα για να αγωνιστεί στο Champions League και να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους, ενώ στο νέο δημοσίευμά της παρέθεσε ότι στη Σπόρτινγκ ελπίζουν «η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σκοπό να καλέσει τον διεθνή επιθετικό για να του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Sports in

Η «πράσινη» γενιά που άλωσε το ΟΑΚΑ

Ο Mίλαν Ράσταβατς επέλεξε ορισμένα άλλοτε «πράσινα» παιδιά στο σχήμα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν μεγάλο βάρος της ευθύνης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024