Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο 2-0 της πρεμιέρας της Super League κόντρα στον Βόλο και στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην εμφάνισή του αλλά και σε όσα θέλει να προσφέρει στη συνέχεια.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τα πάω τόσο καλά στην προετοιμασία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Μαρτίνς στο κανάλι της ΠΑΕ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια.

Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τα πάω τόσο καλά στην προετοιμασία, αλλά και τώρα που ξεκινήσαμε και μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε, ώστε να συνεχίσουμε έτσι, με πολλές ασίστ και γκολ»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε μιλήσει και μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, όπου είχε αναφέρει:  «Ήταν καλή η αίσθηση που μας άφησε το παιχνίδι, νικήσαμε στην πρεμιέρα. Καταφέραμε να πάρουμε νίκη εκτός έδρας σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αισθάνεται τόσο καλά όσο φαίνεται: «Ναι, νιώθω καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σε καλό δρόμο. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα καλύτερα από σήμερα».

Για το τι ζητάει ο Μεντιλίμπαρ από εκείνον: «Να βγαίνω ψηλά, να έχω αυτοπεποίθηση, να δημιουργώ ευκαιρίες για γκολ και ασίστ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος, να βάζουμε πολλά γκολ».