Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Γιαννέτος: Ο Έλληνας hair stylist που χτενίζει τους Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και τις Καρντάσιαν

Δημήτρης Γιαννέτος: Ο Έλληνας hair stylist που χτενίζει τους Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και τις Καρντάσιαν

Δημιουργικός και παθιασμένος με τη δουλειά του, ο Δημήτρης Γιαννέτος κατάφερε να κατακτήσει το Hollywood.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος όταν ξεκινούσε την καριέρα του πριν χρόνια στην Αθήνα ίσως δεν φανταζόταν ότι σήμερα θα είναι ένας από τους περιζήτητους και πετυχημένους hairstylists στο Hollywood. Συνέβη όμως και έχει πλέον ένα μοναδικό success story που μας εμπνέει. Στα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα και συμμετείχε στα ωραιότερα beauty και fashion editorials γνωστών περιοδικών.

Φυσικά δεν άργησε να ξεχωρίσει με το μοναδικό του ταλέντο και να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική και να ζήσει το δικό του όνειρα. Βρέθηκε στο πλάι της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Maria Menounos, αναπτύσσοντας παράλληλα συνεχώς το δίκτυο του με διεθνείς συνεργασίες.

Η λίστα με τους celebrities που εμπιστεύονται τα μαγικά χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου συνεχώς αυξάνεται και εμείς δεν σταματάμε να αντλούμε έμπνευση από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social με τα σουπερ stylish χτενίσματα. Μετά την Cindy Crawford, την Megan Fox, την Amal Clooney, την Lindsay Lohan, την Camila Cabello και τις Kardashians.

Όμως η συνεργασία που μας ενθουσίασε ήταν εκείνη με τον George Clooney και τον Brad Pitt για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού GQ και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό!

Ο Pitt και ο Clooney, αποτυπώθηκαν σε μια σειρά φωτογραφιών που συνδυάζουν τη λάμψη με την αυθεντικότητα και τα μαγικά χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου επιμελήθηκαν το hair look τους.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, η Αμερική προέκυψε μετά από πολλές σκέψεις αρκετών χρόνων. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η μετάβαση καθώς ήδη στην Ελλάδα είχε μία σημαντική καριέρα, αλλά θέλησε να κυνηγήσει το “American Dream” και αρκεί μόνο μία επίσκεψη στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram για να διαπιστώσετε ότι τα κατάφερε όσο λίγοι.

Ο γνωστός hair stylist έχει καταφέρει να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο Hollywood με σπουδαίες συνεργασίες, ενώ κάθε χρόνιο πια συμμετέχει ενεργά στη λαμπερή βραδιά της απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας των Όσκαρ.

* Πηγή: Grace

Sports in

Οι διαιτητές των ρεβάνς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Ο Ισπανός Μουνουέρα θα διευθύνει τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Λανς – Ο Λιθουανός Ρούμσας στο Σάμροκ-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024