Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 11χρονου σε γήπεδο ποδοσφαίρου – Τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε

Ισπανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 11χρονου σε γήπεδο ποδοσφαίρου – Τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε

Πρόκειται για έναν 20χρονο άνδρα που ήταν από το ίδιο χωριό με το αγοράκι που έχασε τη ζωή του από την επίθεση - Πώς έγινε η τραγωδία

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του μόλις 11 ετών αγοριού που σημειώθηκε χθες σε γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Μοθεχόν, στο Τολέδο της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (19/08) στον ίδιο οικισμό όπου έλαβε χώρα το έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο άτομο είναι 20 ετών και κατάγεται από το ίδιο χωριό (Μοθεχόν) με τον 11χρονο που δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του.

Το χρονικό της φρίκης

Η θανάσιμη επίθεση έγινε χθες Κυριακή (18/08), όταν ο νεαρός δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο γήπεδο όπου το 11χρονο παιδί έπαιζε μπάλα με τους φίλους του και το μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

«Ο δράστης νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί σε ομάδα μεγαλύτερων αγοριών» είπε η οικογένεια του άτυχου 11χρονου

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους κατάφεραν να διαφύγουν από σημείο και να γλιτώσουν από τη μανία του δράστη. Δυστυχώς όμως όχι και το 11χρονο αγοράκι που δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτο και αναίσθητο στο γρασίδι του γηπέδου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, ο δράστης νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί σε ομάδα μεγαλύτερων αγοριών.

Ερευνούν το κίνητρο της επίθεσης

Αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη με ισχυρές αστυνομικές αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή. Τελικά, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα.

Οι ισπανικές αρχές έχουν προχωρήσει σε έρευνες στο σπίτι του 20χρονου συλληφθέντα προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που πιθανόν να σχετίζονται με το κίνητρο της επίθεσης.

Την Κυριακή πλήθος κατοίκων του χωριού Μοθεχόν συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία και μαζί πολλά παιδιά, φίλοι του θύματος, φορώντας τη φανέλα της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν.

Sports in

LIVE: Παναιτωλικός – Λαμία

LIVE: Παναιτωλικός – Λαμία. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Λαμία για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024