Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Απεγνωσμένοι για συμφιλίωση ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Απεγνωσμένοι για συμφιλίωση ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να θέλουν απεγνωσμένα τη συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται πρόθυμοι να τα ξαναβρούν με τη βασιλική οικογένεια μετά τα καταδικαστικά σχόλια του Έρικ Τραμπ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ανανεώνουν τις προσπάθειές τους να επιδιορθώσουν την τεταμένη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για το μέλλον τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι έχουν αποξενωθεί σε μεγάλο βαθμό από τη βρετανική μοναρχία, πιστεύεται τώρα ότι εντείνουν τις προσπάθειές τους για συμφιλίωση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι θέλουν απελπισμένα να αρχίσουν να θεραπεύουν το ρήγμα στις σχέσεις τους» σημείωσε πρώην εργαζόμενος στην DailyMail.

Ο Έρικ Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Η αναφορά έρχεται καθώς νωρίτερα μέσα στον μήνα ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ Τραμπ, μίλησε για τη βασιλική οικογένεια, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο πατέρας μου είχε τόσο πολύ σεβασμό για την αείμνηστη βασίλισσα όπως και εγώ. Η μητέρα μου γνώριζε τόσους πολλούς από αυτούς για χρόνια και είχε υπέροχη σχέση με την Νταϊάνα.

Μπορείς πάντα να έχεις κακούς ηθοποιούς σε όλα. Μπορείς να έχεις χαλασμένα μήλα σε ένα περιβόλι. Ο θεσμός της βασιλικής οικογένειας είναι όμορφος και τον θαυμάζουν πολλοί Αμερικανοί. Αυτό πρέπει να προστατεύεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Έρικ Τραμπ επανέλαβε μάλιστα τους ισχυρισμούς του πατέρα του ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να απελαθεί αν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να διεκδικεί την προεδρία, έχει αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απελαθεί εάν διαπιστωθεί ότι ο δούκας του Σάσεξ έχει παραποιήσει πληροφορίες σχετικά με τη βίζα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το 2020, μετακόμισε στο Μοντεσίτο με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Sports in

Η μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στον… αέρα (vids)

Τι προσφέρει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό και πως αναμένεται η μάχη των… Αιθέρων στους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024