Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος υπήρξαν ζευγάρι τη δεκαετία του 2000, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρη τους, Αφροδίτης Λιάντου, η οποία επίσης ασχολείται με την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 με τον Γιώργο Λιάντο

Οι δύο τους δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Χώρισα το ίδιο βράδυ, αλλά σε έναν μήνα πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Είπε μία ατάκα που μου τη σβούριξε. Είπα, εντάξει, αυτός δεν είναι τίποτα για μένα, τι κάνουμε τώρα;» έχει αναφέρει η ηθοποιός για τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, οι δυο τους, διατηρούν φιλική σχέση και μάλιστα συνεργάζονται ξανά στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τίτλο «Buzzhear» που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη.

Η νέα ταινία που θα συνεργαστούν

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της.

Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες…